OUTFITS

3 outfits που θα φορέσεις με το μαύρο σακάκι σου όλο το χειμώνα

Το μαύρο σακάκι είναι ένα από τα items που δύσκολα λείπουν από την ντουλάπα σου. Κάποια στιγμή, ειδικά αν έχεις περάσει τα 25, θα έχει χρειαστεί να αγοράσεις ένα μαύρο σακάκι. Μπορεί τότε να μην του έδινες πολλή σημασία, να το είχες για συγκεκριμένες εμφανίσεις, αλλά φέτος θα το ευχαριστηθείς, για να μην σου πω ότι θα αναζητήσεις ένα ακόμα.

Αυτό το χειμώνα το blazer έχεις καταλάβει ότι έχει δυναμική παρουσία και συνδυάζεται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να δημιουργήσεις outfits που θα σε συνοδεύσουν όλη την ημέρα και πάντα θα έχεις ένα safe πανωφόρι που θα σε σώζει από τα στιλιστικά διλήμματα της τελευταίας στιγμής.

Το μαύρο σακάκι δεν μπορεί παρά να ταιριάξει άψογα με το επίσης μαύρο τζιν παντελόνι σου. Με τα σωστά παπούτσια και την τσάντα θα μπορείς να πας στο γραφείο ή να βγεις το βράδυ για ποτό.

Φυσικά είναι το ιδανικό χρώμα στο σακάκι για να έχεις πάντα ένα πανωφόρι για τα ρούχα που έχουν έντονα prints, όπως τα animal που ξαναλέω, φέτος θα φορέσεις αρκετά.

Με ένα μαύρο σακάκι μπορείς πάντα να φτιάξεις τα πιο κομψά black & white outfits που θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη.

Αν χρειάζεσαι ένα καινούργιο μαύρο σακάκι, τότε δεις τους τύπους που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου και κατέληξε σε αυτόν που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.

Μαύρο blazer, Pinko

Με διπλά κουμπιά για ένα classy touch στο στιλ σου.

Μαύρο blazer, ale

Μία κλασική επιλογή για να ταιριάζει με τα πάντα.

Sport blazer, Black & Black

Η ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς το athleisure στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide