RIHANNA

Φήμες θέλουν την Rihanna να ετοιμάζει το δικό της πολυτελές fashion brand

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Rihanna φαίνεται ότι έχει μεγάλες βλέψεις για την καριέρα της στον χώρο της μόδας. Πρώτα οι συνεργασίες με διάσημα brands, έπειτα η δική της σειρά μακιγιάζ, τα Fenty Beauty και πρόσφατα η σειρά εσωρούχων της που έχει ήδη κάνει μεγάλο θόρυβο στο ευρύ κοινό. Αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της, τότε να σου πω για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με επικείμενη συνεργασία της με τον LVMH.

Σύμφωνα με διάφορες, ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο πηγές, ο οίκος LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton έχει ήδη ξεκινήσει επικοινωνία με τη Rihanna και τους συνεργάτες της. Στο WWD, αναφέρεται ότι ο γαλλικός όμιλος μόδας έχει ήδη δημιουργήσει μία ομάδα από το εσωτερικό του δυναμικό, με άτομα από τη Louis Vuitton και τη Celine, τα οποία θα συνεργαστούν με την ομάδα της Rihanna για να δημιουργήσουν ένα νέο luxury fashion brand.

Για να αντιληφθείς τη σημασία μιας τέτοιας κίνησης, να σου πω ότι είναι πρώτη φορά που ο LVMH αποφασίζει να λανσάρει ένα καινούριο fashion brand, από το 1987 με τον Christian Lacroix.

Προφανώς, όλος ο κόσμος της μόδας αλλά κι εκτός αυτής αναμένει ανυπόμονα μία τέτοια συνεργασία που σίγουρα θα ταράξει όλα όσα ξέρεις για τους πολυτελείς οίκους μόδας, ειδικά όσους έχουν έδρα στην Ευρώπη. 

Αναμένουμε να επιβεβαιωθούν οι φήμες και να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τι νέο θα δούμε ή ακόμα καλύτερα τις πρώτες κλεφτές ματιές από το νέο fashion εγχείρημα της Rihanna.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP