ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Η Rachel McAdams ποζάρει με θήλαστρο στην πιο ανατρεπτική της φωτογραφία

Η Rachel McAdams σίγουρα δεν είναι από εκείνα τα χολιγουντιανά ονόματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Ωστόσο, η πρόσφατη φωτογράφιση για το περιοδικό Girls Girls Girls, του οποίου κοσμεί και το εξώφυλλο έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις. Αιτία δεν είναι μόνο η εντυπωσιακά όμορφη ηθοποιός, αλλά και μία φωτογραφία, όπου η McAdams φορά Versace ενώ ταυτόχρονα έχει και το θήλαστρο στο στήθος.

Η φωτογράφος Claire Rothstein που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας το λόγω που τελικά αποφάσισε να δημοσιευτεί.

 

«Ο θηλασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί και πώς πρέπει κάποιος να κρύβεται γι’ αυτό ή να φοβάται. Δεν νομίζω καν να χρειάζονται εξηγήσεις γιατί την δημοσίευα, αφού ακόμα κι αν αλλάξει την αντίληψη ακόμα κι ενός ατόμου για κάτι τόσο φυσιολογικό, τόσο σπουδαίο, θα ήταν καταπληκτικό. Είχαμε μία διαφωνία σχετικά με το ποιος είχε την ιδέα να βγει αυτή η φωτογραφία, αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν δική της, γεγονός που με κάνει να την αγαπώ ακόμα περισσότερο.» Αυτή είναι η λεζάντα που ακολούθησε την φωτογραφία της Rachel McAdams, η οποία περίπου 6 μήνες πριν έφερε στον κόσμο τον γιο της μαζί με τον σύντροφό της Jamie Linden. Είναι φυσικό λοιπόν, μία νέα μαμά επιστρέφοντας στη δουλειά της ενώ ακόμα θηλάζει να πρέπει να χρησιμοποιεί θήλαστρο.

 

Ίσως αυτή η φωτογραφία να βγήκε σαν φυσικό αποτέλεσμα, να αποτελεί έμπνευση της στιγμής, να είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας μίας νέας, εργαζόμενης μαμάς. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν ισχύει, το σίγουρο είναι ότι ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας. Είτε επιλέξει να το κάνει, είτε όχι, είτε μπορεί, είτε δεν μπορεί, οι συστάσεις από τρίτους περιττεύουν.

 

Η συζήτηση σχετικά με το αν είναι ντροπή ή όπως αλλιώς μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει νομίζω ότι θίγει όλους μας. Κανένας λόγος δεν υπάρχει να ανακυκλώνουμε τα ίδια και να συζητάμε τα αυτονόητα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/clairerothstein