ΜΟΔΑ

Πώς να φοράς σορτσάκι και να δείχνεις απίστευτα chic

Πώς να φορέσεις σορτσάκι και να δείχνεις πραγματικά ωραία; Δεν είναι πλέον τόσο δύσκολο όσο ήταν παλιότερα στη μόδα. Θα ήταν πολύ εύκολο να κρατήσεις το σορτσάκι για την παραλία και ναι, υπήρξε μια εποχή που το σορτσάκι άνηκε μόνο σε εκείνες τις μέρες στη θάλασσα αλλά πλέον έχει αποκτήσει μία νέα ταυτότητα -μία κομψή, κλασσική και το πιο σημαντικό, κατάλληλη για την πόλη άρα και για τη δουλειά.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: Δεν έχει να κάνει με το να φοράς σκισμένο τζιν σορτσάκι στο γραφείο. Έχει να κάνει με το να βρεις τις εναλλακτικές που προσφέρει η μόδα αυτή τη στιγμή, δηλαδή έξυπνα κοψίματα, κομψές γραμμές, έντονα χρώματα και πολυτελή εκδοχές του τζιν. Μπορείς να πάρεις αυτές και να τις αναζωογονήσεις με μερικά εξίσου στιλάτα κομμάτια και voilá, έχεις υπέροχες επιλογές για να αναδείξεις τα πόδια σου αυτό το καλοκαίρι.

Βρες παρακάτω πως να κάνεις το σορτσάκι απίστευτα chic.

1. Φόρα έντονα χρώματα

Όταν φοράς σορτσάκι σε έντονα χρώματα, η προσοχή στρέφεται στο ρούχο αντί για το σώμα. Τα χρώματα κόκκινο, μπλε και λευκό δίνουν μία αίσθηση Παριζιάνικου στιλ το οποίο είναι αυτόματα κομψό.

2. Διάλεξε ένα ψηλόμεσο

Το να φοράς ένα ψηλόμεσο σορτσάκι είναι η λύση για το κάνεις λίγο πιο ‘επίσημο’. Ισορρόπησε το look με μία μπλούζα με ανοιχτούς ώμους ή μία αέρινη. Δεν είναι αδύνατο να φοράς τζιν σορτσάκι και να είσαι κομψή, απλά απόφυγε αυτά που έχουν σκισίματα ή είναι ξεβαμμένα.

3. Υιοθέτησε το ανδρόγυνο στιλ

Το ανδρόγυνο-θηλυκό στιλ ήταν ανέκαθεν η επιτομή της κομψότητας. Φόρα ένα πουκάμισο, βαλ’ το μέσα από το σορτσάκι και συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μοκασίνια.

4. Διάλεξε σακάκι με σορτς

Αν θέλεις να φορέσεις λίγο πιο κοντό σορτσάκι, ένα σακάκι στο ίδιο χρώμα και ύφασμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνεις προσεγμένη. Διάλεξε καλύτερα μονόχρωμο, αφού τα έντονα prints θα μπορούσαν να είναι λίγο υπερβολικά στη δεδομένη κατάσταση.