ΓΑΜΟΣ

Νυφικά εσώρουχα: Γιατί πρέπει να είναι ξεχωριστά και πώς να τα διαλέξεις

Τα νυφικά εσώρουχα είναι ένα κομμάτι μικρό σχετικά με όλα τα υπόλοιπα που έχεις να κάνεις καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου ασήμαντη η επιλογή, πρώτον γιατί πρέπει να είναι πρακτικά όσον αφορά στο νυφικό και δεύτερον γιατί θες να είναι ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις όμως, ούτε να μην είσαι ο εαυτός σου. Διάλεξε εσώρουχα αλλά και lingerie που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και τότε αυτή θα είναι η ένδειξη ότι έχεις επιλέξει σωστά.

Αρχικά, τα εσώρουχα πρέπει να είναι λευκά ή nude για να μπορούν να σταθούν κάτω από το νυφικό σου. Ενδεχομένως, το νυφικό που έχεις διαλέξει να έχει ξεχωριστές ανάγκες κι έτσι περιορίζονται οι επιλογές σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όταν βγάλεις το νυφικό δεν μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο lingerie ή ένα σετ ρομαντικά ή sexy εσώρουχα.

Σουτιέν, slip, lingeries, bodies, ρόμπες και καλτσοδέτες είναι στη διάθεσή σου παρακάτω για να πάρεις μία πρώτη γεύση από τα νυφικά σου εσώρουχα. Η δαντέλα και το σατέν, όπως είναι αναμενόμενο, κυριαρχούν ενώ οι αποχρώσεις του λευκού και του nude είναι κυρίαρχες για ευνόητους λόγους.

Σουτιέν και brazilian slip, Yamamay

Καλτσοδέτα, Instimissimi

Δαντελένιο σετ εσωρούχων, Topshop

 Σουτιένα και slip από δαντέλα, Eres

Μακριά ρόμπα, Asos

Silk babydoll, Intimissimi

 Σετ εσωρούχων από δαντέλα, Oysho

 Strapless body, DKNY

Σατέν lingerie, Yamamay

 Σετ σατέν εσωρούχων, Stella McCartney

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/eres