PRINTS

Τα patterns που θα είναι για πάντα στη μόδα

Ακόμα κι αν είσαι από τις γυναίκες που δεν αγαπούν τους εκκεντρικούς συνδυασμούς θα ξέρεις πως κάποιο κομμάτια είναι ''κλειδιά'' και πως κάποια μοτίβα είναι κλασικά και επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και κάθε σεζόν με μικρές αλλαγές που τα κάνουν ακόμα πιο γοητευτικά.

Αν έχεις ξεπεράσει το στάδιο ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο φόρεμα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν κι ένα ζευγάρι μπεζ γόβες πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να βάλεις στην ντουλάπα σου ρούχα που θα μείνουν εκεί για μια ζωή.

Αγορές με γνώμονα τη διάρκεια στο χρόνο. Καλά τα trends αλλά μένουν για λίγο στη μόδα. Να στοχεύεις στο all time classic και μετά να προσθέτεις προσωπικές πινελιές που διαφοροποιούν το στιλ σου και δείχνουν τον χαρακτήρα σου.

Ρίγες

 

Κλασικές και αγαπημένες. Θυμήσου τα ταγιέρ της μαμάς σου. Με σιγουριά σου λέω πως κάποιο από όλα ήταν ριγέ. Θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά μοτίβα με παραλλαγές που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές αλλά και τις πιο εκκεντρικές. Είναι αλήθεια πως οι κάθετες ρίγες δείχνουν το σώμα πιο μακρύ. Μη φοβηθείς να συνδυάσεις πάνω και κάτω ρίγες. Οι πιο φαρδιές κολακεύουν τα αδύνατα κορμιά ενώ οι πιο λεπτές τις πιο γεμάτες σιλουέτες.

Πουά

 

Girly μοτίβο που θα φορέσει η κόρη σου αλλά κι εσύ με την ίδια ευκολία. Όσο μεγαλώνεις εσύ καλό θα ήταν να μικραίνουν αυτές αν και δεν είναι κανόνας. Τι σου λέει η διάθεσή σου; Να πράξεις αναλόγως χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς. Το πουά είναι κλασικό γιατί ταιριάζει με όλα καθώς αποτελεί στην ουσία έναν μονόχρωμο καμβά.

Floral

 

Μικρά και μεγάλα άνθη. Φυσικά και στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι από όλα θα πρέπει να είναι floral. Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να το υποστηρίξεις θα κάνεις το εξής κόλπο. Θα ντυθείς μονόχρωμα και σε minimal τόνους και θα επιλέξεις είτε ένα λουλουδιαστό σακάκι ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Με μία και μόνο προσθήκη θα δεις πως το στιλ σου αμέσως θα αλλάξει.

Gingham

 

Το gingham pattern ανήκει στην κατηγορία μοτίβων που δεν πρόκειται ποτέ να δείξει ξεπερασμένο, αφού είναι από μόνο του εντυπωσιακό και δε χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αναδεικνύει το υπόλοιπο σύνολο χωρίς να ”πνίγει” τις λεπτομέρειες που έχεις επιλέξει. Μη φοβηθείς πως θα είναι βαρετό. Ακόμα και το total look έχει χαρακτήρα.