PRINTS

4 prints που πρέπει να δοκιμάσεις τη νέα χρονιά

Τα prints έχουν πια μία περίοπτη θέση στα trends κάθε σεζόν. Μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και έχουν καταλήξει να κάνουν τη μόδα πιο διασκεδαστική. Τα διάφορα μοτίβα, τα χρώματα και οι εμπνευσμένες δημιουργίες των σχεδιαστών έχουν καταφέρει να κάνουν αυτή την κατηγορία ένα πολύ βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας ντουλάπας.

Επομένως, δεν μπορείς καθόλου να τα παραβλέψεις τη νέα χρονιά, αφού θα έχουν και πάλι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο street style. Για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη, ξεκίνα έχοντας κατά νου τα 4 παρακάτω prints, τα οποία μάλλον θα θες να δοκιμάσεις.

Polka Dots

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on

Polka dot ρούχα σε κάθε ντουλάπα παρακαλώ. Δεν είναι πλέον ένα retro print. Έχει καταφέρει να μπει στις σύγχρονες τάσεις και οι fashionistas το έχουν κάνει να ταιριάζει με όλα τα στιλ.

Καρό

Το καρό που αγαπάς θα συνεχίσει να υπάρχει και σε πιο ενδιαφέρουσες εκδοχές. Μη διαστάσεις να το επιλέξεις ακόμα και σε παλτό.

Αφηρημένα prints

Ενώ έχεις λατρέψει τη γεωμετρία, τώρα καλείσαι να κάνεις το ίδια και με τα εντυπωσιακά prints που είναι λίγο πιο αφηρημένα και δίνουν μία artsy διάθεση σε κάθε fashion item.

3D Prints

Η νέα τάση στα prints που έχει έρθει για να ανανεώσει τη συλλογή σου και να κάνει το mix & match ακόμα πιο ενδιαφέρον.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph