PRINTS

4 ιδέες για ένα πετυχημένο mix-printed outfit

Τα prints στη μόδα είναι ότι το «κερασάκι» στην τούρτα. Είναι ο τρόπος να αποκτήσει ενδιαφέρον το ντύσιμο και χαρακτήρα το στιλ σου. Αυτό το καλοκαίρι, τα prints κάνουν πάρτι στο street style, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αρκεστείς μόνο σε ένα. Φυσικά και ένα printed ρούχο είναι από μόνο του εντυπωσιακό, όμως όταν μπορείς να συνδυάσεις, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Οι fashionistas, όπως είναι φυσικό, έχουν τη δική τους άποψη για τα prints κι φυσικά δεν τα αφήνουν ανεκμετάλλευτα. Τα απογειώνουν, συνδυάζοντάς τα και εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις μία γεύση και να κάνεις το δικό σου παιχνίδι με τα prints. Κι αν νομίζεις ότι ένα mix-printed outfit είναι παραπάνω φλύαρο απ’ όσο μπορείς να στηρίξεις, τότε να σου πω ότι υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Ρίγες με καρό για ένα sophisticated στιλ που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα ακόμα και τον απλό συνδυασμό πουκάμισο-παντελόνι.

Το πουά είναι φέτος στα απαραίτητα της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Επειδή, εικάζω ότι θα έχεις ένα polak dot item στην ντουλάπα σου, μην αρκεστείς στους κλασσικούς συνδυασμούς. Τόλμησε να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό print που έχει παρόμοιες αποχρώσεις με το πουά.

A post shared by Man Repeller (@manrepeller) on

Πτι-καρό με tiny stripes για ένα καλοκαιρινό girly outfit που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Μικρά και μεγάλα πουά για ένα stylish & classy πάντρεμα διαφορετικών εκδοχών του ίδιου print.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/soniafrancex