ΜΟΔΑ

Η νέα καμπάνια Prada συνδυάζει τη μόδα, τη γυναικεία δύναμη και τα κομικς με τον πιο δημιουργικό τρόπο

Ο Prada είναι ένας από τους πιο διάσημους ιταλικούς οίκους παγκοσμίως. Είναι πιστός στην ιταλική φινέτσα που τον έχει εδραιώσει ως μία από τις κλασικές αξίες στο χώρο της μόδας. Η τελευταία καμπάνια του οίκου είναι η απόδειξη.

Η Muccia Prada έχει στόχο την δυναμική γυναίκα του σήμερα και πιστεύει στη δύναμή της να αλλάξει τον κόσμο. Δεν ξεχνά όμως το σημαντικό έργο όσων πέρασαν και άφησαν το σημάδι τους στον κόσμο, η καθεμία με τον δικό της τρόπο. Έτσι, για την φετινή καμπάνια του brand, ο οίκος Prada ανέσυρε από το παρελθόν κόμικς που έχουν δημιουργήσει γυναίκες και με αναφορές στις δεκαετίες του ’30 και του ’60 παρουσίασε μία μοναδική συλλογή. Τεράστια παλτό, mix prints, logo t-shirts, αδιάβροχα, αυστηρά πουκάμισα και πολλά ακόμα στοιχεία συνθέτουν τη νέα συλλογή και σε προσκαλούν σε ένα μοναδικό παιχνίδι.

A post shared by Prada (@prada) on

 

Στο video που κυκλοφόρησε, τα μοντέλα φορώντας τη νέα συλλογή περπατούν μπροστά από τοίχους με graffity και το αποτέλεσμα είναι ένα video-comic που σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και οι σχετικές φωτογραφίες της συλλογή που τράβηξε ο καλλιτέχνης, φωτογράφος Willy Vanderperre είναι στην ίδια λογική και πολύ μας αρέσει που η Prada διαφοροποιείται από τα κλασικά και προχωρά στα εικονογραφημένα.

A post shared by Prada (@prada) on

A post shared by Prada (@prada) on

A post shared by Prada (@prada) on