ΜΟΔΑ

Ποιο fashion brand έψαξαν περισσότερο στην Google το 2018

Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του και ως συνήθως, γίνεται μία ανασκόπηση της χρονιάς. Αυτό προφανώς συμβαίνει σε κάθε τομέα, αλλά ο καθένας στο είδος του κι εμείς στη μόδα. Ποιο λες λοιπόν να είναι το fashion brand που γκούγκλαραν περισσότερο fashionistas και μη όλο το 2018; Gucci, Versace ή μήπως Givenchy που είχε και την τιμητική του φέτος; Όλα αυτά τα brands φυσικά κι έχουν θέση στην 10άδα, αλλά κανένα δεν έχει την πρωτιά.

Το πρώτο σε αναζήτηση fashion brand είναι το «Fashion Nova», ένα brand που αναδείχθηκε μάλλον χάρη στην Cardi B, η οποία συνεργάστηκε μαζί του σχεδιάζοντας μία capsule συλλογή. Συνυπολογίζοντας ότι η Cardi B είναι 4η στη λίστα μετά την Meghan Markle με τις influencers που απασχόλησαν περισσότερο αυτή τη χρονιά καθώς και το γεγονός, ότι η πρώτη στην ίδια λίστα Kylie Jenner, επέλεξε outfit Fashion Nova για τα γενέθλιά της, τότε δεν είναι καθόλου περίεργο που αναζητήθηκε περισσότερο και από μεγάλα, πολυτελή brands.

Η συνολική λίστα με τα 10 fashion brands που έψαξαν οι χρήστες πιο πολύ στην Google

1. Fashion Nova

2. Louis Vuitton

3. Versace

4. Givenchy

5. Gucci

6. Alexander McQueen

7. Dolce & Gabbana

8. Fashionphile

9. Dior

10. Moschino

Αξίζει να σημειώσω ότι το brand Fashion Nova είναι αρκετά προσιτό στο ευρύ κοινό όσον αφορά στις τιμές των ρούχων και ουδεμία σχέση έχει με τα υπόλοιπα που το ακολουθούν στη λίστα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends