ΜΟΔΑ

Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για το βαφτιστήρι σου

Ο ρόλος του νονού είναι πολύ σημαντικός στη ζωή ενός παιδιού. Εκτός από τις υποχρεώσεις των δώρων στα γενέθλια και τη γιορτή του, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, υπάρχουν και άλλα πολύ βασικά πράγματα, όπως οι βόλτες με το βαφτιστήρι, το ατελείωτο παιχνίδι, οι fun συζητήσεις, η ψυχολογική στήριξή του. Το πιο σημαντικό, λοιπόν, είναι να είσαι δίπλα στο βαφτιστήρι σου, σε κάθε φάση της ζωής του.

Τώρα το Πάσχα η λέξη ανυπομονησία εκφράζει κάθε παιδάκι εκεί έξω. Τα βαφτιστήρια εκεί έξω περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι τους έχει πάρει ο/η νονός/ά τους. Θα είναι μια λαμπάδα με το αγαπημένο τους παιχνίδι; Θα είναι ένα όμορφο ρουχαλάκι που θα φορούν στο σχολείο ή τον παιδικό σταθμό; Οι επιλογές που προσφέρει η αγορά είναι σίγουρα πολλές, παρ’ όλο που για κάποιους/ες νονούς/ές, η διαδικασία αυτή μπορεί να παιδεύσει.  

Είναι πιθανό να βρίσκεσαι κι εσύ σε αυτή την θέση, λοιπόν. Είναι Μεγάλη Εβδομάδα και ακόμη μπορεί να μην έχεις βρει τι δώρο να κάνεις στο βαφτιστήρι σου. Ερωτήσεις του τύπου, «Τι να πάρω φέτος στο βαφτιστήρι μου;» μπορεί να σε απασχολούν. Έχουμε να σου πούμε το εξής: τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Η επιλογή ενός παιδικού δώρου δε θέλει πολύ ψάξιμο, αν βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτό, μας βοηθάει το McArthurGlen. Το εκπτωτικό χωριό για ακόμη μια χρονιά αποτελεί τον απόλυτο shopping προορισμό για να βρεις πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου σε μοναδικές τιμές με εκπτώσεις έως και 70%.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό και σου βρήκαμε τα πιο όμορφα δώρα για να κάνεις φέτος στο βαφτιστήρι σου, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι.  

Για αγοράκι

Τα πράγματα είναι απλά, αν θέλεις να πάρεις δώρο στον βαφτιστήρα σου. Οι πιο κλασικές επιλογές του τύπου, πουκαμισάκι-παντελονάκι, είναι διαχρονικές και πρόκειται για ρούχα που θα φορά όλη την χρονιά. Αν πάλι, προτιμάς κάτι πιο sport, μια βερμούδα και ένα t-shirt είναι ένα σύνολο με το οποίο θα αισθάνεται άνετα, ενώ θα δείχνει καλοντυμένος.  

Look #1

Πουκάμισο Marasil, Παντελόνι Matou France, Παπούτσια VansΛαμπάδα Giraffe Toys  

Look #2

T-shirt Ralph Lauren, Βερμούδα Body Talk, Παπούτσια Nike, Παιχνίδι Giraffe Toys-Cars

Για κοριτσάκι

Είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό να ψωνίζεις για ένα κοριτσάκι, γιατί η αγορά προσφέρει πολλές ωραίες επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, για να μη φας πολύ χρόνο ψάχνοντας, εμείς σου βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλες τις περιστάσεις: από ένα όμορφο φορεματάκι, σανδάλια και ένα jacket που μπορεί να φορέσει στην εκκλησία το Πάσχα, μέχρι και τον κλασικό συνδυασμό φούστας-μπλούζας και πεδιλάκια για ένα πιο casual look. Με τα παρακάτω δώρα θα πάρεις τα εύσημα του καλύτερου/ης νονού/άς.

Look #1

Φουτεράκι Ralph Lauren, Φόρεμα Lapin House, Σανδάλια Toms/Tsakiris Mallas, Λαμπάδα Giraffe Toys  

Look #2

Μπλούζα, Marasil, Φούστα Lapin House, Πέδιλα Nak, Παιχνίδι Giraffe Toys