RIHANNA

Τα νέα παπούτσια Fenty Puma θα πάνε το athleisure style σε άλλο επίπεδο

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να συνδυάσει στην κυριολεξία τα στιλάτα mules με το sportive style θα ήταν σίγουρα η Rihanna. Επομένως, δεν θα σου κάνει καθόλου εντύπωση, όταν μάθεις ότι τα κίτρινα mules που θα δεις παρακάτω είναι μέρος της καλοκαιρινής συλλογής FentyxPuma. Πρόκειται για μία νέα εκδοχή των mules που συνδυάζει πολλές από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας -τα wedges, τα '80s και το κίτρινο- σε ένα παπούτσι κι όλα αυτά με την επίσημη συγκατάθεση της Rihanna.

Πρόκειται για ένα fashion item που διαφοροποιείται ως προς το ιδιαίτερο στιλ του γενικότερα αλλά και ειδικότερα για την υψηλή τιμή του, αναφορικά με τα υπόλοιπα fashion και beauty items που υπογράφει η Rihanna, τα οποία είναι πολύ προσιτά. Μπορεί κανείς να τα βρει στο επίσημο site της Puma στην τιμή των $650 ή σε άλλα sites, όπως το My Theresa λίγο πιο φθηνά ($429).

 

Σίγουρα δεν πρόκειται για ακόμα ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια που θα έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά για ένα πολύ ξεχωριστό, statement κομμάτι που πρέπει να υποστηρίξεις με όλο το υπόλοιπο στιλ σου. Είναι εντυπωσιακό και φέρει μαζί του μία funky πινελιά που έρχεται από τα ’80s. Το έντονο κίτρινο στο δέρμα, το διάφανο τακούνι αλλά και το φούξια σήμα της Puma φαίνεται από μέσα έρχονται σε αντίθεση αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν μία ισορροπία στο αποτέλεσμα.

Μπορεί να μην είναι η πιο κομψή εκδοχή του athleisure στιλ σε μία fancy εκδοχή, αλλά να καλοδέχτηκες τα ugly sneakers, τότε γιατί να απορρίψεις τα sportive mules της Rihanna;