STREET STYLE

Τα μποτάκια που έχουν κατακτήσει το street style και ταιριάζουν με όλα

Μεγάλο μέρος των trends στα παπούτσια γι' αυτή τη σεζόν μοιάζει με συλλογή από ανακυκλώσιμα είδη. Τα slingback είχαν καιρό να εμφανιστούν, όπως και τα μυτερά booties ή το λευκό δέρμα. Τώρα, όχι μόνο έκαναν εμφάνιση αλλά έγιναν και hot κομμάτια στο street style.

 Μαζί τους θα δεις και τα combat boots ή αλλιώς τα στρατιωτικά μποτάκια που φορούσες στο λύκειο. Λίγο χοντροκομμένα αλλά πολύ πρακτικά, αυτά τα μποτάκια έχουν κάνει comeback και μπορούν να συνδυαστούν με ένα θηλυκό outfit κι όχι μόνο με το τζιν ή το skinny μαύρο παντελόνι σου.

Η Kaia Gerber τα έχει αναδείξει στο everyday look της, ενώ οι αδερφές Hadid τα τιμούν επίσης στα outfits της πόλης. Δεν θέλω να είσαι καθόλου επιφυλακτική με αυτά τα μποτάκια, μόνο προσεκτική στους συνδυασμούς και είμαι βέβαιη ότι θα γίνουν απαραίτητο αξεσουάρ της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Φόρεσε τα combat boots με ένα δαντελένιο φόρεμα και το cozy παλτό σου και είσαι έτοιμη για το everyday street look σου.

Το μακρύ σου φόρεμα μπορεί να πάρει μία rock διάσταση, αν το συνδυάσεις με αυτά τα μποτάκια.

Η Kaia Gerber είναι από τις πιο φανατικές, όπως ανέφερα παραπάνω και ξέρει πώς να προσαρμόζει στα πιο στιλάτα outfits της τα combat boots.

Σε μία πιο elegant εκδοχή, τα  combat boots μπορούν να συνδυαστούν με την midi φούστα σου και ένα leather jacket.

Στην πιο rock και ταυτόχρονα θηλυκή εκδοχή, αυττά τα μποτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το φόρεμά σου για ένα cool & cozy look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear