STREET STYLE

Shopping guide: 10 ζευγάρια παπούτσια για άψογο καλοκαιρινό στιλ

Οι εκπτώσεις πλησιάζουν, όπως και οι καλοκαιρινές διακοπές. Και μέχρι να βρεθείς στο νησί, δεν έχεις παρά να απολαύσεις την πόλη και πιθανότατα τους γάμους και τα βαφτίσια που θα είσαι σίγουρα καλεσμένη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις εφοδιάσει την γκαρνταρόμπα σου με τα απαραίτητα για να είσαι στιλάτη και στις καθημερινές αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Αυτή η περίοδος, όπου αναμένονται προσφορές και εκπτώσεις, είναι η ιδανική για να συμπληρώσεις τυχόν κενά που έχει η καλοκαιρινή σου συλλογή από παπούτσια ή απλά να υποκύψεις σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ ή οι ανάγκες σου, θα ικανοποιηθούν από τις τάσεις φέτος στα παπούτσια. Flat ή ψηλοτάκουνα, με χοντρό τακούνι ή στιλέτο, πολύχρωμα ή nude, τα παπούτσια του καλοκαιριού σε περιμένουν να διαλέξεις αυτό που θα απογειώσει το summer style σου. Εδώ σου έχω 10 από τα essentials είδη παπουτσιών που οφείλει να έχει μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Ρίξε μία ματιά εδώ, μία ακόμα στην ντουλάπα σου και είσαι έτοιμη για ψώνια.

Τα άνετα flatforms

 

Είναι άνετα και πάνε σχεδόν με όλα. Φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και ολοκληρώνουν με στιλ κάθε καλοκαιρινό outfit. Δοκίμασε τα flatforms Tskairis Mallas με τις ιδιαίτερες bohemian λεπτομέρειες και δώσε extra πόντους στο summer style .

Τα basic πέδιλα

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι must-have για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Σε ένα ουδέτερο χρώμα, μεσαίου ύψους τακούνι, αυτά τα πέδιλα Steve Madden που θα βρεις στα Nak shoes θα σε συνοδεύσουν από το πρωί στο look του γραφείου μέχρι το βράδυ στη βόλτα σου για ποτό.

Οι funky εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες έχουν κάνει δυναμικό comeback και δεν μπορείς παρά να τις συμπεριλάβεις στη συλλογή σου. Δώσε μία πιο παιχνιδιάρικη πινελιά στο casual outfit για την πόλη με αυτό το ριγέ ζευγάρι από Fullah Sugah.

Τα κομψά slingbacks

Το έχεις ζηλέψει από τον τρόπο που το συνδυάζουν οι fashionistas και ήρθε η ώρα η ώρα να τα κάνεις δικά σου. Ένα nude-pink χρώμα με χαμηλό τακούνι, όπως αυτά που θα βρεις στα H&M είναι η πιο safe επιλογή για να συνδυάσεις ένα τέτοιο παπούτσι.

Τα stylish πέδιλα

Για εσένα που θες να κάνεις η διαφορά αυτό το πέδιλο με τις διαφάνειες και τον nude πάτο, από τη συλλογή των Sante Shoes είναι ιδανικό. Μπορείς να το φορέσεις με το everyday casual outfit αλλά και με το μακρύ σου φόρεμα για μία επίσημη εμφάνιση. Φυσικά ταιριάζει και με το ίσιο, mini φόρεμά σου. Γενικότερα μπορείς να το αφήσεις να κάνει τη διαφορά στο summer look σου.

Τα classic mules

 

Είναι τάση τελευταία στο street style και φυσικά μπορείς να την υιοθετήσεις. Αυτά τα ψηλοτάκουνα mules από NAK θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον αισθητικά και σε προκαλούν να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ.

Τα boho σανδάλια

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν γίνεται και επειδή σίγουρα θα έχεις ήδη τα κλασικά καλό είναι φέτος να επενδύσεις σε ένα bohemian ζευγάρι όπως αυτό από Tsakiris Mallas. Θα ταιριάξει άψογα με το καφτάνι σου και μία ζώνη στη μέση για το πρωινό καθημερινό σου στιλ στην πόλη και φυσικά πρέπει να υπάρχει στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Τα stylish metallics

Τα metallics είναι προφανώς μία από τις πιο hot τάσεις γενικότερα και δεν μπορείς να την παραβλέψεις στα παπούτσια. Πρόσθεσέ τα στη συλλογή σου και κάνε τη σωστή επιλογή με το Studio 54 ζευγάρι από τη συλλογή Mariboo for Envie, με το glittery τακούνι.

Τα πολύχρωμα πέδιλα

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα είναι ικανά να κάνουν ακόμα και το απλό μαύρο φόρεμα να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σαν αυτά τα πολύχρωμα από το Zara θα είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχουν στην ντουλάπα σου, αφού ταιριάζουν ακόμα και με το ψηλόμεσο σορτσάκι σου. 

Τα athletic slippers

 

Μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην τα χρησιμοποιούσες αρκετά, αλλά φέτος το street style τα έχει αναδείξει σε ένα από τα basics για το καλοκαιρινό στιλ. Η αλήθεια είναι ότι ένα ζευγάρι athletic slippers θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στην καθημερινότητα, αφού είναι άνετο και μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με μία αέρινη φούστα. Δες αυτά slippers με exotic prints από Sisley κι αν έχεις ακόμα αμφιβολίες αυτά θα σε πείσουν για μία δοκιμή.