ΜΟΔΑ

Ο Mickey Mouse κλείνει τα 90 του χρόνια και η Vans το γιορτάζει

O Mickey Mouse είναι αναμφίβολα ο πιο αναγνωρίσιμος και ένας από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Αυτό το γλυκό ποντικάκι λοιπόν, πριν 90 χρόνια άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά και έγινε ο πιο δημοφιλής ήρωας κινουμένων σχεδίων. Σήμερα, κοντά μισό αιώνα από τη δημιουργία του, ο Mickey συνεχίζει να αγαπιέται αλλά και να εμπνέει, να γίνεται μέρος παιδικών κι όχι μόνο ονείρων. Η μόδα είναι σαφώς ένα πεδίο που δεν μπορεί να μην ασχοληθεί με όλη τη φιλοσοφία του και τα φετινά του γενέθλια είναι η αφορμή για την πιο παιχνιδιάρικη συλλογή Vans που είδες ποτέ.

 

Σε συνεργασία με την Disney, η Vans δημιουργεί μία μεγάλη συλλογή υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ που θα σε ενθουσιάσουν. Το εμβληματικό Sk8-Hi επαναπροσδιορίζεται και παρουσιάζει iconic σκηνές από την ασπρόμαυρη βουβή ταινία «Plane Crazy».

 

Η κινούμενη ταινία της δεκαετίας του 1940 «Fantasia», που παρουσίασε τον πιο σκανταλιάρικο εαυτό του Mickey Mouse είναι ακόμα μία πηγή έμπνευσης για να μεταμορφωθούν τα μοντέλα της Vans.

 

Ένα Old School μοντέλο αφιερωμένο στο Mickey Mouse Club, αναβιώνει τα ’80s, με πολύχρωμα σχέδια και φυσικά τη φιγούρα του Mickey να ντύνουν παπούτσια αλλά και αξεσουάρ.

 

Φυσικά από την παρέα δε λείπει η αιώνια αγαπημένη του Mickey Mouse, η Minnie Mouse η οποία έχει τη δική της θέση με μία σειρά που αποτελείται από δύο μοντέλα ενδυμάτων και υποδημάτων.

Βρες τον δικό σου Mickey Mouse item από τη συλλογή Vans x Disney στα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens & στο Athens Metro Mall.

#DisneyxVans