TIPS

Μία πρακτική συμβουλή για να φοράς σωστά τα ankle boots

Τα ankle boots είναι πια στη λίστα με τα απαραίτητα και πάντα χρήσιμα ζευγάρια της συλλογής σου. Φέτος ειδικά, θα τα φορέσεις σε πολλές εκδοχές, μονόχρωμα ή με pritns, γι' αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική. Όχι μόνο με τους συνδυασμούς αλλά και για πρακτικά θέματα που μπορεί αν τα παραβλέψεις να σου κοστίσουν.

Ακόμα δεν έχει χρειαστεί να φορέσεις καλσόν, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι πλέον απαραίτητο ακόμα και τον χειμώνα. Επομένως, όταν φοράς τα ankle boots όλη μέρα, δεν μπορείς παρά να βρεις έναν τρόπο να νιώθεις άνετα και να μην ιδρώσουν τα πόδια σου. Οι κάλτσες λοιπόν, είναι μονόδρομος, γι’ αυτό πρέπει να ξέρεις να φοράς τις σωστές γιατί πιθανότατα κάποια στιγμή θα φανούν.

Αρχικά, απέφυγε κάθε ζευγάρι κάλτσες που ξεπερνά σε ύψος τα μποτάκια σου. Ίσως σκεφτείς ότι είναι αυτονόητο, αλλά θυμάμαι εικόνες από το δρόμο που αποδεικνύουν το αντίθετο. Αν δεν είναι φορεμένες για να φαίνονται επί τούτου, τότε δεν πρέπει καν να υπάρχει υπόνοια ότι τις φοράς.

Έπειτα, πρέπει να σκέφτεσαι πάντα να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Οι μαύρες κάλτσες δεν πάνε με όλα τα χρώματα γιατί εδώ δεν μιλάμε για συνδυασμούς, αλλά για καμουφλάζ. Θυμήσου να φοράς τις μαύρες κάλτσες με μαύρα ankle boots και τις nude με καφέ. Ίσως κάποια στιγμή που θα κάτσεις κάτι να φανεί και δεν πρέπει να είναι το ζευγάρι που φοράς στο γυμναστήριο ή εκείνα με τα αρκουδάκια που σου έφερε η κολλητή σου.

Φρόντισε λοιπόν, να έχεις κάλτσες σε χρώματα που ταιριάζουν με τα ankle boots που έχεις στη συλλογή σου για να μην χρειαστεί ποτέ να πέσεις σε στιλιστικό παράπτωμα τέτοιου είδους, ούτε να προσπαθείς να κρύψεις την αθλητική κάλτσα όλη μέρα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph