SEX AND THE CITY

Ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα ακόμα αγαπημένο ζευγάρι της Carrie Bradshaw για την άνοιξη

Δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ την Carrie Bradshaw ή μάλλον το στιλ της όλες αυτές τις σεζόν που ακολούθησαν το Sex & the City. Φέτος, που τα ‘90s και τα ‘00s έχουν την τιμητική τους, με πολλές τάσεις να έχουν επανέλθει δυναμικά, είναι σχεδόν μονόδρομος η αναφορά στην τηλεοπτική fashionista. Αν αναρωτιέσαι τι άλλο έχουμε να κοπιάρουμε, να κλέψουμε, να αντιγράψουμε από το προσωπικό στιλ και την ντουλάπα της, τότε για την άνοιξη βάλε πρώτα στη λίστα ένα από τα αγαπημένα της παπούτσια.

Πρόκειται για εκείνα τα mules με το tiny τακούνι που η Carrie φορούσε αρκετά. Μπορεί τα Manolo να μην ξεπεράστηκαν από κανένα άλλο παπούτσι, τα συγκεκριμένα όμως είχαν μία περίοπτη θέση στην ντουλάπα της. 

Πρόκειται ουσιαστικά για μία λίγο διαφορετική εκδοχή των mules που τόσο φόρεσες το καλοκαίρι. Το τακούνι είναι σαφώς πιο λεπτό και συνήθως χαμηλό, ενώ λεπτό είναι και το λουράκι που κρατά το coup-de-pied.

 

Αυτά τα mules έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα social media κι αν ακόμα δεν τα έχεις προσέξει, τώρα που σου τα θύμισα, είμαι σίγουρη ότι θα τα παρατηρήσεις. Για να τα φορέσεις, έχουμε ακόμα μερικούς μήνες καιρό, αλλά λίγη ενημέρωση δεν βλάπτει.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stephaniebroek