ΜΟΔΑ

Αυτό τον χειμώνα τα ’70s θα επιστρέψουν στο στιλ μέσα από τα παπούτσια σου

Dark metallics, λουστρίνι, ψηλοτάκουνα booties και grunge touches επιστρέφουν στο στιλ σου με τον αέρα των '70s. Λίγη από τη λάμψη μία δυναμικής στιλιστικά δεκαετίας, θα γίνει απαραίτητο συστατικό σε κάθε σου εμφάνιση και η χειμερινή συλλογή των Nak shoes σου προσφέρει τόσες επιλογές, έτσι ώστε να μην μπορείς να αντισταθείς.

 

Ετοιμάσου να πάρεις έμπνευση από το military camo, να ενθουσιαστείς με το την υπερβολή του ανατολίτικου πολιτισμού με εξωφρενικές εκτυπώσεις και να ανακαλύψεις την πιο όμορφη εκδοχή μέχρι σήμερα στις over-the knee μπότες. Φυσικά το urban style δεν θα μείνει ανικανοποίητο, αφού τα sneakers, μαζί με τα σακίδια πλάτης παραμένουν και επιμένουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

 

Μην ξεχάσεις να κάνεις focus και στην ενημερωμένη και πλούσια συλλογή από τσάντες που θα κληθούν να δώσουν ένα ακόμα style touch στο στιλ σου. H νέα γυναικεία συλλογή FW2017 έχει ό,τι χρειάζεσαι και σε καλεί να την ανακαλύψεις στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή και Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!