STYLING TIPS

6 μπορντό μποτάκια για να φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Το μπορντό είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα χρώματα που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ντουλάπα σου. Και δεν εννοώ μόνο στα ρούχα, αφού θα το έχεις ήδη δει να κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις στα παπούτσια. Σκέφτηκα λοιπόν, να σου δείξω μερικά από τα πιο ευκολοφόρετα μποτάκια σε μπορντό αποχρώσεις που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας, όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

Δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην υφή, αφού το βελούδο έχει πλέον ενταχθεί στα outfits της καθημερινότητας. Όσο για το ύψος των τακουνιών, υπάρχει για όλες η κατάλληλη επιλογή. Είτε flat, είτε ψηλοτάκουνα, τα μπορντό μποτάκια που θα δεις είναι μερικά από τα καλύτερα της αγοράς και ανάλογα με τις καθημερινές, στιλιστικές σου ανάγκες και το προσωπικό σου στιλ θα βρεις το κατάλληλο για σένα.

Μπορντό, suede μποτάκια, Clarks

Το κλασσικό μποτάκι με το άνετο τακούνι και το σωστό ύψος για να μπορείς να το φοράς με παντελόνι αλλά και με φούστα. Εννοείται ότι μπορείς να το συνδυάσεις με ένα floral φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις.

Μπορντό μποτάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες, Massimo Dutti

Κλασικό, flat μποτάκι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, ιδανικό για ένα αυστηρό office outfit.

Ψηλοτάκουνο, μπορντό μποτάκι, Tsakiris Mallas

 

Αν είσαι από εκείνες που αντέχουν το ψηλό τακούνι, τότε αυτό το μποτάκι με τις μεταλλικές λεπτομέρειες θα γίνει σίγουρα αγαπημένο σου, ακόμα και στο everyday look.

Μπορντό, δερμάντινα μποτάκια, Tory Burch

Chic & classy μποτάκι με μία διακριτική λεπτομέρεια στο πίσω μέρος για όσες μένουν πιστές στο κλασικό στιλ.

Δερμάτινα μποτάκια σε μπορντό απόχρωση, Juicy Couture

Ένα πορφυρό μποτάκι για πιο sexy αποτέλεσμα.

Ψηλοτάκουνα, μπορντό μποτάκια, Vince Camuto

Αν θες να κάνεις τη διαφορά με το παπούτσι, τότε αυτό είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή τόσο λόγω χρώματος όσο και λόγω της ιδιαίτερης διακόσμησής του.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide