SHOPPING

5 παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με το crop τζιν παντελόνι σου

Αυτό τον καιρό είναι πολύ πιθανό το αγαπημένο σου fashion item να είναι το crop τζιν παντελόνι σου. Με το σωστό styling μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της μέρας και σχεδόν σε κάθε περίσταση. Αρκεί να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία στη σωστή επιλογή παπουτσιού και το crop τζιν σου θα απογειώσει κάθε street look σου.

Μέχρι τώρα, τα booties ήταν μία πολύ σωστή επιλογή. Τώρα όμως μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις να φοράς το crop τζιν παντελόνι σου με mules αλλά και εσπαντρίγιες, ανάλογα το ύφος που θες να πετύχεις σε κάθε σου εμφάνιση. Εξάλλου, το τζιν παντελόνι είναι σαν μία ουδέτερη βάση που μπορείς να παίξεις με διάφορα χρώματα και σχέδια και να αφήσεις τα παπούτσια να τραβήξουν τα βλέμματα.

Funny flats, Castaner

Αν θες να δημιουργήσεις ένα minimal outfit, με το τζιν παντελόνι και το λευκό σου πουκάμισο, τότε αυτές οι εσπαντρίγιες θα δώσουν την στιλιστική πινελιά που θα ολοκληρώσει το outfit σου με τον καλύτερο τρόπο.

Γκρι mules Steve Madden, Nak

Τα mules που είναι ένα πολύ επίκαιρο είδος, είναι εύκολο να τα συνδυάσεις με αρκετά ρούχα και τα crop τζιν παντελόνια είναι σαφώς ένα από αυτά. Ειδικά, αν έχεις ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα, όπως το παραπάνω, τότε μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα. 

Κίτρινες, καστόρινες γόβες EXE, Tsakiris Mallas

Για ένα πιο classy & chic outfit, που θα κάνει το crop τζιν παντελόνι σου ιδανικό για το γραφείο, δοκίμασε ένα ζευγάρι χρωματιστά pumps.

Backless braided shoes, Mango

Ένα retro ζευγάρι παπούτσια μπορώ κάλλιστα να το φανταστώ με το crop παντελόνι σου και με ένα gingham top.

Κόκκινα loafers Uterque

Τα loafers είναι πάντα μέρος των trends και μαζί με το τζιν παντελόνι σου και ένα ριγέ πουκάμισο θα έχεις ένα τέλειο sophisticated outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide