OUTFITS

Πώς με ένα χρωματιστό παντελόνι μπορείς να κάνεις 3 διαφορετικά looks

Το χρωματιστό παντελόνι ίσως μπαίνει δύσκολα στην ντουλάπα σου γιατί θεωρείς ότι σε δεσμεύει στους συνδυασμούς. Μέχρι ένα σημείο, δεν είναι λάθος η σκέψη σου. Ωστόσο, οι φετινές τάσεις μπορούν να σε πείσουν για το αντίθετο πολύ εύκολα και την επόμενη φορά που θα αγοράσεις παντελόνι, να τολμήσεις ένα ακόμα σε έντονο χρώμα.

Η stylist Trine Kjær φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χρώμα και νομίζω είναι η κατάλληλη για να σου δώσει την αφορμή να δοκιμάσεις και τελικά να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα χρωματιστό παντελόνι. Εδώ, θα ασχοληθούμε με το μοβ σε μία ανοιχτή απόχρωσή του, αυτή της λεβάντας, αλλά εσύ μπορείς να πάρεις απλά ιδέες για το συνολικό ύφος και τελικά να διαλέξεις ένα άλλο χρώμα.

Αρχικά ένα χρωματιστό, ψηλόμεσο παντελόνι κολακεύει κάθε σιλουέτα, επομένως είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις. Για να πετύχεις ένα urban – casual look, δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ φούτερ.

Μπορείς να φτιάξεις ένα two-toned outfit για ένα stylish look, ενώ τα παπούτσια σου είναι αυτά που θα χαρίσουν ένα ακόμα touch για άψογο αποτέλεσμα.

Με ένα σακάκι μπορείς να φορέσεις το χρωματιστό παντελόνι ακόμα και στο γραφείο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/trinekjaer_