ΜΟΔΑ

Βρίσκουμε το next best κόσμημα για εσένα, ανάλογα με το χαρακτήρα σου

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα. Ξύπνησες και οι ακτίνες του ήλιου ξεπρόβαλαν από το παράθυρο και απαλά άγγιξαν το μάγουλό σου. Άνοιξες το παράθυρο και μυρωδιές από ανθισμένα λουλούδια μοσχοβόλησαν σε όλο το σπίτι. Τα πάντα «φώναζαν» το ίδιο πράγμα: ότι η άνοιξη είναι εδώ. Ναι, μπορεί τη σεζόν να την έχουμε υποδεχτεί καιρό, αλλά τώρα αρχίζουμε να τη ζούμε πραγματικά. Να την αισθανόμαστε όλο και πιο κοντά μας, μέσα από τις ηλιόλουστες μέρες που διανύουμε. Αυτή η εποχή μας προκαλεί πολλά συναισθήματα. Από την μία, αποχαιρετάμε τον χειμώνα (που όσο να πεις, έχει κι αυτός την γλύκα του), από την άλλη όμως, υποδεχόμαστε τις ατελείωτες ημέρες και τον ζεστό καιρό που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Μας ταξιδεύει ο ανοιξιάτικος καιρός, λοιπόν, περισσότερο όμως μας κάνει να νιώθουμε αισθήματα χαράς, αυτοπεποίθησης, και ελευθερίας. Η άνοιξη μας εμπνέει τόσο, ώστε να θέλουμε να ζήσουμε νέες εμπειρίες μέσα από ταξίδια, από νέες γνωριμίες, από τις στιγμές που περνάμε με τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και από την προσωπική έκφραση εαυτού. Το τελευταίο είναι ένα «ταξίδι» μέσα από το οποίο συλλέγουμε πολλές εμπειρίες. Μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, εκφράζοντάς τον μέσα μέσα από την δουλειά μας, τις συναναστροφές μας με φίλους και φυσικά μέσα από τις εμφανίσεις μας. Το στιλ είναι ένας φανταστικός τρόπος να το κάνουμε αυτό, καθώς μέσα από τον ενδυματολογικό πειραματισμό, μπορούμε ν’ ανακαλύψουμε κομμάτια του εαυτού μας που δεν ξέραμε καν ότι είχαμε.

Σήμερα, λοιπόν, αυτό θα κάνουμε. Θα εμπνευστούμε από τη νέα συλλογή της PANDORA και θα σε βοηθήσουμε να βρεις το κόσμημα που σου ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τον χαρακτήρα σου. Η PANDORA για την ανοιξιάτικη συλλογή της αντλεί έμπνευση από την φύση και τις γυναίκες του σήμερα. Για τη νέα σεζόν, παρουσιάζει νέα σύμβολα και σχέδια μέσα από την PANDORA Garden κολεξιόν, η οποία παροτρύνει την προσωπική έκφραση εαυτού.

 

Η συλλογή δεν είναι μια απλή σειρά κοσμημάτων: είναι ένας τρόπος για να γιορτάσεις την μοναδικότητά σου, μέσα από την θηλυκότητά σου, ενώ σε προκαλεί να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σου. Τα κοσμήματα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να εκφράσεις την προσωπικότητά σου και να επιτρέψεις στον κόσμο να τον δει μέσα από τις εμφανίσεις σου.

Αν λατρεύεις τη φύση

 

Είσαι άνθρωπος που λατρεύεις τις βόλτες σε πάρκα και θέλεις να ταξιδεύεις σε μέρη που η φύση σφύζει από ζωή. Είσαι ρομαντική, αλλά και ρεαλίστρια και πιστεύεις σε πράγματα που μπορείς να δεις και να πιάσεις με τα χέρια σου. Σύμβολα όπως οι πεταλούδες ή τα λουλούδια είναι κοσμήματα φτιαγμένα για εσένα. Το βραχιόλι Pandora Shine σε σχήμα πεταλούδας με κυβική ζιρκόνια είναι το must κόσμημά σου για την άνοιξη.

Αν αγαπάς τα ταξίδια

 

Με το που «ανοίγει» ο καιρός το μόνο που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις την βαλιτσούλα σου και με την πρώτη ευκαιρία να φύγεις από την πόλη. Σου αρέσει να εξερευνάς νέους τόπους και μαζί μ’ αυτούς και τον εαυτό σου. Σύμβολα που θυμίζουν ταξίδι είναι το κατάλληλο κόσμημα για εσένα. Το κρεμαστό σύμβολο από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια και σμάλτο σε σχήμα βαλίτσας από την ανοιξιάτικη συλλογή της Pandora είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, φέτος την άνοιξη.  

Αν δημιουργείς ευκαιρίες για τον εαυτό σου

 

Δεν πιστεύεις στην τύχη, αλλά σε αυτή που φέρνεις εσύ στην ζωή σου. Είσαι δυναμική και μαχητική και πιστεύεις ότι μόνο εσύ μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες για τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να νιώθεις αυτοπεποίθηση κάθε μέρα, αλλά η μόδα σε βοηθάει να την βρίσκεις τις φορές εκείνες που νιώθεις ότι έχεις στερέψει. Το σύμβολο του τριφυλλιού σου είναι το κατάλληλο για εσένα γιατί σου υπενθυμίζει όσα έχεις κατακτήσει. Σκουλαρίκια σαν αυτά της Pandora από την ανοιξιάτικη συλλογή, από ασήμι 925 και κυβική ζιρκόνια σε σχήμα τριφυλλιού θα τα θαυμάζεις κάθε φορά που θα κοιτιέσαι στον καθρέφτη.

Αν είσαι ρομαντική ψυχή

 

Είσαι ρομαντική ψυχή, σου αρέσει να ερωτεύεσαι, ν’ αγαπάς και να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια. Είσαι αισιόδοξη και λατρεύεις να γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους και να ανακαλύπτεις τα θετικά τους χαρακτηριστικά. Το κλασικό (αλλά διαχρονικό) σύμβολο της καρδιάς είναι ένα που θα σου αρέσει πάντα, ενώ το δαχτυλίδι Pandora Rose με το σχήμα της καρδιάς λουκέτο, θα σου υπενθυμίζει ότι ο έρωτας είναι παντού.

Αν σου αρέσει η μουσική

 

Είσαι με ένα ζευγάρι ακουστικά όλη την ώρα, γιατί απλά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μουσική. Αυτό, γιατί μέσα από τις νότες ανακαλύπτεις νέα συναισθήματα, άρα και νέες πτυχές του εαυτού σου. Η μουσική σε κάνει να ελπίζεις, να νοσταλγείς και να ονειροπολείς. Τα ακουστικά, είναι ο καλύτερός σου φίλος, και το κρεμαστό από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια και σμάλτο, στο σχήμα αυτό, από την ανοιξιάτικη συλλογή της Pandora, θα εκφράσει τέλεια την αγάπη σου για την μουσική.

Αν είσαι free spirit

 

Σου αρέσει η ελευθερία, να είσαι αυθόρμητη και να κάνεις μόνο πράγματα που σε εκφράζουν. Είτε αυτό σημαίνει να είσαι δημιουργική μέσα από την δουλειά σου, είτε με το να είσαι πιο παρορμητική στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι ατρόμητη γι’ αυτό και  δεν φοβάσαι να φορέσεις ακόμα και το πιο εκκεντρικό ρούχο. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την συλλογή της Pandora Shine με κυβική ζιρκόνια θα κάνει τις εμφανίσεις σου εντυπωσιακές και θ’ αναδείξει άψογα τον free spirit χαρακτήρα σου.

Ανακάλυψε τα κοσμήματα της PANDORA στο e-shop του brand αλλά και στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα:

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7,  ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ,  ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863 | ΜΑΤΘ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 34, ΤΗΛ: 22890 77900