STREET STYLE

Ψάχνεις παλτό; 7 έντονα χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις παλτό, θέλω φέτος να ξεφύγεις λίγο από τα κλασικά, κυρίως όσον αφορά στο χρώμα. Η παλέτα είναι γεμάτη με αποχρώσεις που ικανοποιούν κάθε γούστο και το street style σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις συνδυασμούς που ίσως παλαιότερα δε θα σκεφτόσουν.

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη ένα μαύρο ή ένα γκρι στην ντουλάπα σου, επομένως, αυτός ο χειμώνας είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τολμήσεις και να δώσεις ζωντάνια στην γκαρνταρόμπα σου. Ένα χρωματιστό παλτό είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή. Κι αν σκέφτεσαι ότι θα σε περιορίσει τότε ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις ότι ταιριάζει με περισσότερα χρώματα από όσα μπορεί να φαντάζεσαι.

Πράσινο

Το σκούρο πράσινο είναι σίγουρα ένα χρώμα που μπορείς να δοκιμάσεις στο παλτό, αφού είναι ιδιαίτερο, χωρίς να είναι πολύ έντονο ή υπερβολικό.

Ταμπά

kafe

Κάτι μεταξύ του καφέ και του μπεζ, το ταμπά και το καμηλό είναι οι αποχρώσεις που θα αγαπήσουν όσες λατρεύουν το κλασικό στιλ.

Κόκκινο

Το χρώμα της σεζόν, χωρίς αμφιβολία είναι το κόκκινο και προφανώς μπορείς άφοβα να το τολμήσεις στο παλτό. Εξάλλου δεν έχεις να σκεφτείς με τι ταιριάζει γιατί μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα.

Φούξια

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on

Μη φοβηθείς το φούξια. Δεν είναι ανάγκη να είναι στην πιο φανταχτερή του εκδοχή, αφού μία πιο σκούρα απόχρωση θα είναι σίγουρα πιο ευκολοφόρετη.

Ροζ

Αγαπημένο χρώμα που έχει μείνει από τις προηγούμενες σεζόν κι όχι άδικα, αφού πάει σχεδόν με όλα και σε όλες.

Κίτρινο

Μετά το κόκκινο, το κίτρινο θα κάνει μεγάλη εντύπωση και κυρίως οι πολύ ζεστές και γήινες αποχρώσεις του.

Λευκό

A post shared by Celine Aagaard (@celineaagaard_) on

Το λευκό δεν είναι πολύ συνηθισμένο το χειμώνα, αλλά αν το σκέφτεσαι τότε προχώρα. Αυτή τη σεζόν θα είναι ό,τι πιο classy μπορείς να σκεφτείς για το everyday style.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nyavgjoe