OUTFITS

Το outfit που θα βαρεθείς να φοράς το 2019

Η αλήθεια είναι ότι τα trends της σεζόν είναι τόσα που όσο εύκολο φαίνεται να βρεις τον εαυτό σου μέσα σε μερικά από αυτά, τόσο δύσκολο είναι να εστιάσεις σε κάποιο και να καταλήξεις. Όλα είναι υπέροχα και φαντάζομαι θες να τα δοκιμάσεις. Ωστόσο, ανάμεσα στα κλασικά tuxedos, στις εξτραβαγκάνζες των ‘90s, στα animal prints, τις παγιέτες και τα color trends που έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται, υπάρχει ένα outfit που παραμένει επίκαιρο και το 2019 και το πιθανότερο είναι να βαρεθείς να το φοράς.

Ο λόγος γίνεται για το paper bag παντελόνι και ένα ribbed top, το οποίο μπορεί αρχικά να έχει τη μορφή ζιβάγκο και αργότερα να είναι έως και αμάνικο. Από την περιγραφή, ίσως να σου φαίνεται ένα βαρετό outfit, ωστόσο αν λίγο το αναλύσεις θα καταλάβεις τη χρησιμότητά του.

 

Αρχικά είναι ένα outfit που πολύ εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε στιλ. Όσο εύκολα μπορείς να το φορέσεις το πρωί στο γραφείο άλλο τόσο μπορείς να το βάλεις και στη βραδινή σου έξοδο. Αυτό φυσικά προϋποθέτει και το κατάλληλο accessorizing, τη χρήση των σωστών παπουτσιών, ενώ και το πανωφόρι θα παίξει το ρόλο του.

Τα paper bag παντελόνια έχουν έτσι κι αλλιώς κάνει αισθητή την παρουσία τους και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολα στο να συνδυαστούν. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα πουλόβερ, με το ζιβάγκο σου ή και με ένα φούτερ και να πάρει άμεσα το στιλιστικό ύφος που θες να δώσεις στο αποτέλεσμα.

Αυτό όμως που κάνει αυτό το outfit έτοιμο να σε πάει παντού είναι η ευκολία του να προσαρμόζεται με την εποχή. Εκτός από το top, μπορείς πολύ εύκολα να φορέσεις το paper bag παντελόνι σου τόσο με sneakers, όσο και με slingback shoes, με τις cow boots αλλά και με τα loafers ή τα mules.

 

Έχε ως βάση ένα paper bag παντελόνι, συνδύασέ το με το ζιβάγκο ή το ribbed πουλόβερ σου κι αργότερα θα δεις ότι μπορείς να αρχίζεις να το προσαρμόζεις στα νέα δεδομένα, να προσθέσεις πιο ελαφριά πανωφόρια και να αλλάζεις τα παπούτσια σου. Αν δε, το ύφασμα του παντελονιού βοηθάει, τότε αυτό το outfit θα το φορέσεις και το καλοκαίρι με ένα racer tank top και τα σανδάλια σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide