OUTFITS

Το ιδανικό outfit για το καλοκαίρι στην πόλη ή το νησί

Το καλοκαίρι χρειάζεσαι ένα πιο ανάλαφρο στιλ, δροσερά και κομψά outfits που θα είναι ευκολοφόρετα και άνετα για όλες τις ώρες. Φυσικά και υπάρχουν τέτοιοι συνδυασμοί, άλλοι ιδανικοί για την πόλη κι άλλοι για το νησί κι άλλοι έτοιμοι να σε συνοδεύσουν παντού. Η Reese Witherspoon σου έχει μία πρόταση που εγώ την κατατάσσω στην τελευταία κατηγορία. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα chic & girly outfit που θα μπορείς να φοράς τόσο τα πρωινά στην πόλη όσο και στο νησί. Αποτελείται από key fashion items της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και σίγουρα θα βρεις τρόπο να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ.

Σε μία καλοκαιρινή βόλτα της, η γλυκιά ηθοποιός συνδύασε μία λευκή, mini φούστα σε Α γραμμή με ένα κόκκινο, striped top και λευκά σανδάλια. Το accessorizing έκανε επίσης τη διαφορά, δίνοντας ένα stylish touch στο σύνολο.

A post shared by Just Jared (@justjared) on

 

Η Reese Witherspoon κρατούσε μία ψάθινη τσάντα, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα top bun το οποίο τύλιξε με ένα κόκκινο φουλάρι. Επιπλέον, δεν δίστασε να φορέσει heart-shaped, κόκκινα γυαλιά ηλίου που έδωσαν ακόμα ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος στο αποτέλεσμα.

Ριγέ t-shirt, Mango

Pocket A-Line Skirt, Topshop

Χειροποίητα, λευκά, δερμάτινα σανδάλια, Εvangelia Drosi

Barrio Monkey Embroidered Straw Tote Bag, Topshop

J’adore 46mm Heart Sunglasses, Takesh

My tip: Η λευκή, mini φούστα είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σου χαρίσει πολλά διαφορετικά outfits. Με ένα ριγέ t-shirt είναι σίγουρα μία από τις πιο καλοκαιρινές λύσεις, αλλά μπορείς κάλλιστα να τη συνδυάσεις με wrap ή με off shoulder tops για πιο trendy αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/adenorah