ΜΟΔΑ

Κακοκαιρία Βικτώρια: 4 tips για να την αντιμετωπίσεις με στιλ

ImaxTree

Η κακοκαιρία Βικτώρια χτυπά τη χώρα και μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε σε μήνα χειμερινό. Μαζί της φέρνει και έντονες βροχές που είναι λογικό να σε πιάνουν απροετοίμαστη. Μέχρι χθες μπορούσες ακόμα να βγεις έξω με κοντομάνικο, ενώ τα πουλόβερ σου δεν τα έχεις κατεβάσει αφού και μόνο που τα βλέπεις ιδρώνεις. Σήμερα το πρωί όμως, ξύπνησες και το outfit που είχες σκεφτεί ή προετοιμάσει από την προηγουμένη δεν είναι καθόλου πρακτικό.

Διάβασε ακόμα: Έρχονται καταιγίδες: 8 πανωφόρια ανθεκτικά στη βροχή

Μείνει ψύχραιμη και μην αρχίζεις να σκαρφαλώνεις στην ντουλάπα για να βρεις τις γαλότσες σου. Μην αδειάζεις τα ράφια μανιωδώς μην τυχόν και έχεις καταχωνιασμένο ένα ζεστό πουλόβερ. Σκέψου λογικά και λάβε υπόψη σου τα παρακάτω tips για να έχεις ένα stylish rainy outfit για κάθε περίσταση.

Ίσως το πιο εύκολο tip που μπορώ να σου πω, εκτός από το να φορέσεις γαλότσες είναι να βάλεις ένα strech παντελόνι και από πάνω τις μπότες σου. Δεν θα χάσεις καθόλου το στιλ σου και φυσικά θα αποφύγεις το ενοχλητικό, βρεγμένο ρεβέρ. Εννοείται ότι οι μπότες που θα διαλέξεις δεν πρέπει να είναι καστόρινες για λόγους προφανείς.

Τα sneakers, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν σημεία που θα επιτρέψουν στο νερό να μπει μέσα είναι μία καλή λύση σε μέρα βροχερή. Συνδύασέ τα με ένα crop παντελόνι, βρες ένα ζευγάρι fancy κάλτσες και είσαι έτοιμη. Φυσικά ένα cozy πουλόβερ ή φούτερ θα ολοκληρώσουν άψογα το outfit.

Η καμπαρντίνα σου είναι το επόμενο ιδανικό πανωφόρι μετά το αδιάβροχο για τέτοιες μέρες. Επιπλέον, είναι ένα item που έχει θέση στα βασικά της γκαρνταρόμπας, με τη φετινή, χειμερινή σεζόν να την αναδεικνύει κι όχι μόνο στην κλασική εκδοχή της.

Να η κατάλληλη στιγμή να χαρείς το καπέλο σου. Φόρεσέ το με ένα μονόχρωμο outfit και θα δεις ότι εκτός από το εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα έχεις στιλιστικά, θα σου φτιάξει αμέσως η διάθεση.

Διάβασε ακόμα: Παπούτσια για το γραφείο: Σου βρήκαμε τα πιο άνετα αλλά και τα πιο stylish

Τα don’ts:

Αν χρειαστεί να περπατήσεις αρκετά, τίποτα δεν θα σε σώσει, παρά μόνο η ομπρέλα ή το άνορακ.

Απόφυγε τα μάλλινα παλτό, τα οποία αν βραχούν δύσκολα θα στεγνώσουν.

Τα μακριά παντελόνια και φορέματα, ακόμα κι αν δεν καλύπτουν όλο το παπούτσι, καλό είναι να τα αφήσεις στην άκρη τέτοια μέρα. Το σίγουρο είναι ότι θα βραχούν και θα έχεις αυτή την ενοχλητική αίσθηση όλη μέρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree