OUTFITS

Αύγουστος στην πόλη: 5 outfits για να τα βγάλεις πέρα με στιλ

Ο Αύγουστος είναι κατεξοχήν μήνας διακοπών, αλλά δεν είναι προνόμιο όλων η άδεια αυτό τον μήνα, ή όχι όλες τις μέρες του. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό οι πρώτες αυγουστιάτικες μέρες να σε βρουν στους δρόμους της πόλης, να πηγαίνεις στο γραφείο και μετά βόλτες για να απολαύσεις την ηρεμία της, αφού οι περισσότεροι λείπουν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στη ζέστη εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις λίγο για το μαγιό και τα καφτάνια σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι δροσερή και στιλάτη με τα summer outfits σου.

Εδώ λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις τις ζεστές μέρες με στιλ ακόμα κι αν η θάλασσα είναι χιλιόμετρα μακριά σου. Εκμεταλλεύσου τα καλοκαιρινά σου ρούχα και μην τα κατηγοριοποιείς πολύ αυστηρά. Εξάλλου, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που όλα κυλούν πιο χαλαρά, όπου κι αν βρίσκεσαι.

A post shared by Irina (@irinahp) on

Τουρίστρια στην πόλη σου με στιλ. Φόρα το λευκό σου παντελόνι μαζί με ένα polka dot top και φυσικά μην ξεχάσεις το καπέλο σου για να μπορείς να περπατάς χωρίς να σε καίει ο ήλιος.

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on

Μπορεί το ruffled mini φόρεμά σου να το προορίζεις για τις μέρες ή μάλλον τις νύχτες των διακοπών. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι να έρθουν δεν μπορείς να το φοράς στην πόλη. Ειδικά το Σαββατοκύριακα που θα πας μία βόλτα είναι ιδανικό.

A post shared by Veronica (@veronicaferraro) on

Μία printed, mini φούστα με ένα ελαφρύ top και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι ένα κομψό outfit, ιδανικό για την πόλη που θα σε κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζέστη μακριά.

Τα λευκά sneakers έχουν σαφώς θέση στο καλοκαιρινό σου στιλ και αν μπορείς να τα υποστηρίξεις συνδυασμένα με μία ruffled φούστα, τότε μη διστάσεις να τα φορέσεις.

A post shared by Andreea Birsan (@andreeabirsan_) on

 

Αν είσαι λάτρης του τζιν παντελονιού, τότε φόρεσέ το με τα σανδάλια σου και ένα δροσερό tank top. To ψάθινο καπέλο σου είναι σαφώς μία στιλιστική πινελιά που καλό είναι να συμπεριλάβεις, ακόμα κι αν πρόκειται να περπατήσεις στους δρόμους της πόλης κι όχι στα σοκάκια κάποιου νησιού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide