OUTFITS

5 fashion items που θα γίνουν τα basics της ντουλάπας σου

Λίγο πριν τις επίσημες εκπτώσεις, αρχίζουν οι προσφορές. Όλο και κάποιο newsletter θα έχεις λάβει με ενημερώσεις ή θα έχει πάρει το μάτι σου τις pre-sales που κάνουν τα καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις σκοπό να επενδύσεις στα ψώνια, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος. Τα νούμερα είναι όλα διαθέσιμα και σίγουρα γλιτώνεις τον πανικό των ημερών στις επίσημες εκπτώσεις. Με καθαρό μυαλό λοιπόν, και χωρίς να παρασύρεσαι από τις πολύ χαμηλές τιμές, δες ποια items θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σου outfits. Ποια έχεις ήδη στη συλλογή σου και ποια θα χρειαστείς για συμπλήρωμα;

Κάτι πουά

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Ένα πουά φόρεμα είναι απαραίτητο στη συλλογή σου το καλοκαίρι. Είναι κομψό για την πόλη, στιλάτο για το νησί κι αν σου φαίνεται υπερβολικό σε φόρεμα για το στιλ σου, έχεις την επιλογή του top.

Ένα strappy top

Πρόκειται για ακόμα ένα comeback από τα ’90s και θα δεις ότι είναι πολύ χρήσιμο αν το έχεις στην ντουλάπα σου. Πολύ απλά, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις με την παντελόνα, τη φούστα ή τα culottes, αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ένα λευκό φόρεμα

Το λευκό φόρεμα είναι το must-have item του καλοκαιριού έτσι κι αλλιώς, αλλά φέτος έχει την τιμητική του. Δεν μπορείς να το παραλείψεις αφού θα γίνει το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα των διακοπών μαζί με τα σανδάλια σου ενώ στην πόλη θα το φοράς με μία ζώνη και ένα ζευγάρι mid-heel shoes.

Ένα statement τσαντάκι

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη ένα bamboo ή ψάθινο τσαντάκι. Αν όχι, τότε μερίμνησε για ένα μικρό, αλλιώς μία beaded τσάντα είναι η επόμενη επιλογή.

Ένα ψάθινο καπέλο

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Είναι απαραίτητο στην παραλία αλλά και στην πόλη. Το ψάθινο καπέλο θα σε προστατεύσει από τον καυτό ήλιο όπου κι αν βρίσκεσαι και φυσικά θα ολοκληρώσει με στιλ το outfit σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/annarvitiello