FASHION TIPS

5 εύκολα outfits για να μην αγχώνεσαι τα πρωινά που είσαι αργοπορημένη

ImaxTree

Κάθε πρωί δίνεις τη δική σου μάχη μεταξύ του ζεστού παπλώματος και του ενοχλητικού ήχου από το ξυπνητήρι και τελικά τα καταφέρνεις να κάνεις αυτό που πρέπει. Υπάρχουν όμως και μερικές μάχες που χάνονται και ο γλυκός ύπνος του 20λεπτου κερδίζει πανηγυρικά. Ειδικά μετά από την κραιπάλη των Χριστουγέννων, δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Όταν όμως σηκώνεσαι ένας μικρός πανικός σε κυριεύει και προσπαθείς να τα κάνεις όλα πιο γρήγορα. Κι εκεί είναι που τελικά γίνονται όλα πιο αργά με αποτέλεσμα να καθυστερείς περισσότερο και το ντύσιμο είναι σίγουρα ένας καταλυτικός παράγοντας. Γι’ αυτό, όμως, υπάρχουν τα hero outfits που είναι πάντα έτοιμα να σε συνοδεύσουν στο γραφείο και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Η λύση του denim

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing) στις

Το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, ένα t-shirt και το καρό σου blazer είναι μία τριπλέτα που συνδυάζεται με τα sneakers αλλά και τα booties σου, ακόμα και με ένα ζευγάρι pumps, ανάλογα με την περίσταση. Έχε αυτό το combo πάντα κατά νου γιατί θα σου φανεί πολλές φορές χρήσιμο.

Η classy midi φούστα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) στις

Δεν μπορεί η δική σου ντουλάπα να μην έχει μία οποιαδήποτε midi φούστα. Όπως κι αν είναι, αυτή η midi φούστα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα μαύρο παντελόνι και να τη συνδυάσεις με ένα top ή ένα πουκάμισο που σίγουρα θα έχεις εύκαιρο. Ολοκληρώνεις με μπότες ή pumps και έχεις ένα άψογο office look.

Το passepartout λευκό πουκάμισο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All The Pretty Birds (@tamumcpherson) στις

Είναι key item και είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα λευκό πουκάμισο στη συλλογή σου. Αυτό το πουκάμισο, λοιπόν, είναι που θα σε σώσει τα lazy mornings. Ένα παντελόνι, printed ή μονοχρωμο, κοτλέ ή πλεκτό από κάτω και ένα ζευγάρι booties και έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα χωρίς καμία προσπάθεια.

High-waisted pants, η safe επιλογή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) στις

Έχουμε πει ότι τα high-waisted pants είναι ένα από τα παντελόνια που ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους και στα περισσότερα στιλ. Γι’ αυτό, όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις, έχεις αυτή τη επιλογή που ένα knit πουλόβερ θα σου χαρίσει ένα κομψό outfit, το οποίο μπορείς να εμπλουτίζεις με ένα printed παλτό.

Το κοστούμι σου είναι πάντα εκεί και σε περιμένει

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik) στις

Φυσικά και είναι λύση το κοστούμι. Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο outfit αλλά δεν είναι καθόλου. Με ένα ζιβάγκο και τα ψηλοτάκουνα booties σου μπορείς να πας ακόμα και στο πιο απαιτητικό meeting.