OUTFITS

3 τρόποι να κάνεις ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό outfit

Πολλές φορές ένα τζιν παντελόνι κι ένα πουλόβερ μοιάζουν το πιο στιλάτο outfit που μπορείς να φορέσεις. Άλλες πάλι, σου φαίνεται τόσο βαρετό που δεν ξέρεις τι να προσθέσεις για να αναδείξεις την cozy πλευρά του που τόσο σου αρέσει. Φυσικά ισχύουν και τα δύο και η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή σου παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο στο πώς θα το υποστηρίξεις. Ωστόσο, λίγη βοήθεια με μερικές στιλιστικές παρεμβάσεις σχεδόν ανεπαίσθητες δεν βλάπτει.

Μικρές προσθήκες που μπορεί να μην λαμβάνεις καν υπόψιν σου είναι αυτές που θα κάνουν ακόμα και το πιο βαρετό φαινομενικά outfit να μοιάζει άψογο. Φυσικά, τη δουλειά τους σε αυτή την περίπτωση κάνουν τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν στιλ στο αποτέλεσμα, να εκφράσουν τη στιλιστική σου προσωπικότητα και συχνά να μεταφέρουν ένα outfit στην ανάλογη με την περίσταση κατάσταση.

Ένα κοκαλάκι στα μαλλιά

Ένα αξεσουάρ που ίσως φόρεσες τις γιορτές αρκετά και τώρα έχεις αποθηκεύσει στο συρτάρι σου είναι τα εντυπωσιακά κοκαλάκια για τα μαλλιά. Έχεις σκεφτείς όμως ότι ο βελούδινος φιόγκος που στόλισες τα μαλλιά σου στο ρεβεγιόν μπορεί να κάνει το denim look σου να μοιάζει πιο κομψό και με το σωστό ζευγάρι παπούτσια να σε συνοδεύσει ακόμα και στο γραφείο;

Τα κοσμήματα, φορεμένα με ένα twist

Τα κοσμήματα έχουν πλέον αποκτήσει σημαντικό ρόλο σε κάθε outfit. Εναλλάσσονται και συνδυάζονται πολύ πιο εύκολα μεταξύ τους και νομίζω η καθεμία μπορεί να βρει αυτό που την εκφράζει. Αν λοιπόν, θες να κάνεις τη διαφορά, χωρίς υπερβολές και φαμφάρες, μπορείς απλά να χειριστείς έξυπνα τα αξεσουάρ σου. Βάλε για παράδειγμα, τις βέργες σου πάνω από το πουλόβερ ή τη μπλούζα σου και συνδύασέ τις με δαχτυλίδια ή με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Μικρές αλλά θαυματουργές μεταποιήσεις

Μία πολύ ωραία ιδέα που όμως απαιτεί προετοιμασία είναι να ανανεώσεις λίγο πιο δραστικά κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Έτσι το παλιό σου ζακετάκι μπορεί να ανανεώθεί πλήρως, αν απλά του αλλάξεις τα κουμπιά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε πουκάμισα που έχεις βαρεθεί ή ακόμα και σε πανωφόρια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends