OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #5: Summer office look

24MEDIA

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, με τις διακοπές να κοντεύουν αλλά ο χρόνος να μην περνά τόσο γρήγορα, όσο όταν βρίσκεσαι στο νησί. Η ζέστη στην πόλη εξαντλεί πιο γρήγορα την υπομονή σου, ενώ τα καφτάνια και τα floral φορέματα στην ντουλάπα, παραπέμπουν στις όμορφες στιγμές των ξέγνοιαστων ημερών. Εσύ όμως, όλα αυτά τα αέρινα και τα καλοκαιρινά κομμάτια  τα χαίρεσαι κυρίως τα σαββατοκύριακα, αφού τις καθημερινές πρέπει να πηγαίνεις ακόμα στη δουλειά σου. Το γραφείο σου σε περιμένει και αυτός σίγουρα δεν είναι λόγος για να μιζεριάσεις. Η αναμονή μπορεί να γίνει πιο γλυκιά με βόλτες στην πόλη αλλά και στιλιστικά με όμορφα outfits που έχουν summer touches και θα σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Hair: Νικόλ Καραγιάννη

Το πιο εύκολο outfit για το γραφείο σου τις καλοκαιρινές μέρες έχει σίγουρα ως βάση ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα tank top. Είναι δύο κλασσικά κομμάτια που σίγουρα έχει στην ντουλάπα σου και αφού συνδυαστούν είναι πολύ εύκολο να προσθέσεις την δική σου πινελιά με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

24MEDIA

Για να διευκολύνεις ακόμα περισσότερο το accessorizing καλό είναι να διαλέξεις ουδέτερα χρώματα. Αυτό το καλοκαίρι εγώ έχω μία αδυναμία στα earthy colors, τα οποία θα δεις παντού το φθινόπωρο. Είναι ένα από τα color trends που έχουν επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά, επομένως δεν είναι κακό να κάνεις μία πρώτη δοκιμή. Το ταμπά παντελόνι με το κρεμ top είναι ένας συνδυασμός τόσο όσο για το γραφείο. Λίγο αυστηρός αλλά και δροσερός γιατί τις περισσότερες μέρες το στιλ σου πρέπει να έχει σίγουρα και πρακτικό ρόλο.

24MEDIA

Αυτού του είδους το παντελόνι όμως απαιτεί τακούνι, ίσως όχι πολύ ψηλό αλλά εκείνο το χαμηλό που είναι και μία από τις αγαπημένες τάσεις στα παπούτσια φέτος. Για να είσαι άνετη, λοιπόν, καλύτερα να διαλέξεις ένα ζευγάρι mules με χαμηλό τακούνι σε επίσης ουδέτερο χρώμα (για να τα φοράς με πολλά outfits). Φυσικά, μία bamboo τσάντα ή ψάθινη είναι η απαραίτητη προσθήκη για να έχεις το απαραίτητο summer touch.

24MEDIA

Σειρά των αξεσουάρ τώρα, τα οποία είναι πάντα ευπρόσδεκτα και στην συγκεκριμένη περίπτωση χρήσιμα για να δώσουν μία πιο ανάλαφρη πινελιά στο office outfit. Προτείνω να παίξεις με τα bangles και διάφορα άλλα βραχιόλια που θα δώσουν μία bohemian-chic νότα στο αποτέλεσμα.

24MEDIA

Για να νιώθεις όμορφα όμως δεν αρκεί ένα όμορφο outfit. Η ζέστη σε κάνει να ιδρώνεις και εσύ απεχθάνεσαι την κακοσμία. Γι’ αυτό στα essentials γραφείου βρίσκεται και το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch με υπέροχο λουλουδάτο άρωμα. Προτίμησε το spray για το γραφείο καθώς είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή. Με δύο ψεκασμούς θα έχεις τη φρεσκάδα και θα νιώθεις την απαλότητα που θες από το αποσμητικό σου.

24MEDIA

Έχε στην τσάντα σου ένα φουλάρι, το οποίο θα δέσεις στα μαλλιά σου και θα είσαι έτοιμη για after office drinks με φίλους ή συναδέλφους. Τύλιξέ το γύρω από το half-ponytail ή όπως αλλιώς θες και θα ανανεώσεις αμέσως το hairstyle σου και όλη την εμφάνιση.

24MEDIA

My tip: Τους καλοκαιρινούς μήνες μην κάνεις έκπτωση στο αποσμητικό σου. Επειδή η εφίδρωση είναι πιο έντονη όπως και τα χρώματα των ρούχων, πρέπει να βρεις το σωστό αποσμητικό που θα είναι αόρατο στα ρούχα σου, χωρίς να αφήνει πουθενά ενοχλητικά σημάδια. Σε αυτό το πρόβλημα τη λύση θα σου δώσει το Dove Invisible Floral Touch, το οποίο είναι τεσταρισμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα. Επομένως, εκτός από φρεσκάδα θα νιώσεις και ασφάλεια κάθε ώρα της μέρας.