OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #3: Summer party look

24media

Καλοκαίρι. Η εποχή που μεγαλώνει η όρεξη για μία βόλτα και ευτυχώς οι ευκαιρίες είναι περισσότερες. Όλο και σε κάποιο πάρτι θα έχεις να πας, είτε σε πετυχαίνω ακόμα στην πόλη ή έχεις φύγει διακοπές και είναι δίπλα σου η θάλασσα. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχεις ένα τέτοιου είδους κάλεσμα, τότε πρέπει να πας με καλή διάθεση και φυσικά με ένα outfit που να αρμόζει στην περίσταση. Να είναι ευχάριστο όπως η ατμόσφαιρα, πολύχρωμο όπως τα χρώματα του καλοκαιριού, δροσερό όπως τα cocktails αλλά και λίγο εξωτικό ή και sexy, όπως νιώθεις τις καλοκαιρινές βραδιές.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Hair: Νικόλ Καραγιάννη

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να επιλέξεις ένα αέρινο, floral φόρεμα σε έντονα χρώματα που θα κλέψει τις εντυπώσεις, θα ανεμίζει όσο πρέπει την ώρα που θα φυσάει και θα σε βοηθήσεις να κάνεις τέλειες φιγούρες ενώ χορεύεις. Ένα tie-front φόρεμα – για να μην αφήνουμε τα microtrends που έχουν επιστρέψει από περασμένες δεκαετίες απ’ έξω – σε έντονες αποχρώσεις και μεγάλα λουλούδια είναι πιο safe και πάντα stylish επιλογή.

24media

Το επόμενο στάδιο είναι το accessorizing, αυτό που θα φέρει κάθε floral φόρεμα στα μέτρα σου και θα εκφράσει το προσωπικό σου στιλ. Φυσικά, παίζει ρόλο και η περίσταση, αλλά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς οι περιορισμοί δεν είναι πολλοί.

24media

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που θα σου τονίσει τη μέση σου και θα δώσει επιπλέον πόντους στο στιλ σου. Δέσ’ την ψηλά στη μέση και κάνε έναν κόμπο σαν θηλιά για ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα.

24media

Εμπιστεύσου το layering στα κοσμήματα και συγκεκριμένα στο κολιέ σου. Διάλεξε κομψά κολιέ που θα συμπληρώσουν διακριτικά το outfit, χωρίς όμως να είναι εκκεντρικά και να τραβούν μόνο αυτά την προσοχή γιατί μαζί με τα λουλούδια θα έχεις ένα φλύαρο αποτέλεσμα. 

24media

 

Μία bamboo ή ψάθινη τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι και δείχνει τέλεια με τα αέρινα φορέματα, αφού με έναν μαγικό τρόπο ταιριάζει σχεδόν με όλα. Έχε μαζί σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου γιατί καλοκαίρι είναι και νυχτώνει αργά (ή μπορεί και να το ξημερώσεις). Μην ξεχάσεις να ρίξεις μέσα και το Dove Invisible Floral touch roll-on για να νιώθεις άνετη όλο το βράδυ και να αισθάνεσαι σιγουριά. Εννοείται ότι θα έχεις φροντίσει να βάλεις από πριν αποσμητικό, αφού χρειάζεται να μείνεις στεγνή και να έχεις την αίσθηση ασφάλειας που σου δίνει το νέο λουλουδάτο αποσμητικό από το Dove. Θα το λατρέψεις. Και το καλύτερο; Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα, αφού είναι δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα. Διάλεξε το spray ή το roll-on αν και προσωπικά φροντίζω να έχω και τα δύο για πρακτικούς λόγους, αφού το roll-on για παράδειγμα χωράει πάντα στην τσάντα μου όταν χρειάζεται.

24media

Όσο για τα παπούτσια, ένα καλοκαιρινό party είναι ευκαιρία να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Θα συμβάλλουν στο να φαίνεται πιο κομψό το αποτέλεσμα και θα αναδείξουν το maxi φόρεμά σου.

24media

My tip: Αν δεν θες να φορέσεις ψηλοτάκουνα, τότε διάλεξε ένα ζευγάρι minimal σανδάλια για να είσαι πιο άνετη. Αν για παράδειγμα το party είναι στην παραλία, τότε τα ψηλοτάκουνα είναι απαγορευτικά, επομένως τα σανδάλια είναι περισσότερο χρήσιμα.