OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #12: Πώς θα φορέσεις τα scarf prints, τη νέα δυνατή τάση του χειμώνα

24media

Τα scarf prints είναι ένα από τα πιο statement trends της σεζόν. Δεν σου είναι άγνωστα, αλλά νομίζω ότι φέτος θα τα δεις να εξελίσσονται φοβερά και να εισβάλλουν στο καθημερινό σου στιλ. Είναι εντυπωσιακά, γι' αυτό ίσως σε ξενίσουν στην αρχή, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να σε γοητεύσουν. Εξάλλου, πώς μπορείς να πεις όχι σε ένα ακόμα print, μία κατηγορία που μεσουρανεί στο street style;

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Εδώ θα δεις μία από τις πιο classy & stylish εκδοχές για να φορέσεις τα scarf prints. Ίσως με την ένταση που τα παρουσιάζει ο Versace – ένας οίκος που λατρεύει τα scarf prints – αλλά ταυτόχρονα με μία εκλεπτυσμένη κομψότητα που δεν θα περάσει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση.

24media

 

Η Δήμητρα τα δοκίμασε και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό, αλλά πίστεψέ με, θα αλλάξεις γνώμη.

24media

 

Πρόκειται για ένα total scarf print outfit που αποτελείται από leggings, ένα πουκάμισο κι ένα ζευγάρι μαύρα slingback shoes.  Αυτό το outfit είναι από μόνο τους extravagant, αλλά σου δίνει χώρο να μπορείς να παίξεις λίγο με την υπερβολή, προσθέτοντας ένα επίσης printed φουλάρι.

24media

 

Για να είσαι ασφαλής όσον αφορά στα scarf pritns, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το ύφασμα που θα τα επιλέξεις. Τα πολλά χρώματα και τα σχέδια χρειάζονται φροντίδα, γι’ αυτό μην αμελήσεις να φοράς πάντα ένα καλό αποσμητικό που θα σε προστατεύει από τα λευκά σημάδια, όπως το νέο Dove Invisible Floral Touch σε roll-on ή σε spray.

 

Αφού λοιπόν, λύθηκε και το πρόβλημα της προστασίας από τον ιδρώτα, σειρά έχει το accessorizing. Φυσικά, τα χρυσά κοσμήματα, όπως το layering με τις αλυσίδες στο λαιμό της Δήμητρας είναι ιδανικά.

24media

 

Μπορείς όμως, αν θες, να παίζεις και με άλλα υλικά, όπως το κόκαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπερβάλλεις με πολύχρωμες πέτρες γιατί κινδυνεύεις να ξεπεράσεις τα στιλιστικά όρια αποδοχής του mix & match.

24media

 

My tip: Μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς τα scarf prints σε μεμονωμένα κομμάτια. Αρχικά φόρα το κολάν με ένα oversized πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι loafers. Στη συνέχεια, το πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μία μονόχρωμη, midi φούστα. Όταν νιώσεις έτοιμη, τόλμησε το total look με τα scarf prints ή μπορείς ακόμα και να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις συνδυασμούς με άλλα prints, όπως το καρό για παράδειγμα. Να θυμάσαι πάντα να μένεις προστατευμένη με το Dove Invisible Floral Touch, που είναι τεσταρισμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα και σου αφήνει μία διακριτική λουλουδάτη μυρωδιά και τότε θα έχεις μόνο να σκεφτείς τον τρόπο που θα βάλεις τα scarf prints στο δικό σου προσωπικό στιλ.