ΜΟΔΑ

Οι φήμες βγαίνουν αληθινές: Η Louis Vuitton x Supreme είναι πραγματικότητα

Όταν εμφανίστηκαν διάφορες εικόνες στα social media που υπονοούσαν τη συνεργασία μεταξύ του luxury γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton και του skate brand Supreme, το internet τρελάθηκε. Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν, αλλά ο Άγιος Βασίλης της μόδας μοιράζει ακόμα δώρα και έρχονται στην μορφή της παραπάνω συνεργασίας, η οποία έγινε πραγματικότητα και παρουσιάστηκε στην menswear πασαρέλα της Louis Vuitton.

 

Τα νέα επαληθεύτηκαν από τον Kim Jones, menswear artistic director στο οίκο Louis Vuitton, σε μία συνέντευξη με το WWD πριν το show του brand για το Φθινόπωρο ’17 στο Παρίσι. “Δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση για τα menswear στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή χωρίς τη Supreme, γιατί είναι τεράστιο παγκόσμιο φαινόμενο,” εξήγησε.

 

Η collection, η οποία περιλαμβάνει τα αξιομνημόνευτα logos και των δύο brands, περιλαμβάνει τζιν, μαντήλια, jackets, τσάντες, παπούτσια και θήκες κινητού. Αυτά τα κομμάτια ήδη έχουν κατακλύσει το Instagram και λογικά θα εμφανιστούν ξανά μόλις η συλλογή βγει στα μαγαζιά της Louis Vuitton στις 17 Ιουλίου.

Obsessed! Louis Vuitton x Supreme #LouisVuittonxSupreme #LVxSupreme

A photo posted by Bryanboy (@bryanboycom) on

Ready.

A photo posted by flame (@travisscott) on

Supreme®/Louis Vuitton® Fall 2017. For more info go to louisvuitton.com #LVxSupreme

A photo posted by Supreme (@supremenewyork) on

Supreme®/Louis Vuitton® Fall 2017. For more info go to louisvuitton.com #LVxSupreme

A photo posted by Supreme (@supremenewyork) on

 

Ήδη έχουμε μία ιδέα για τον χαμό που θα προκαλέσει η συγκεκριμένη συνεργασία στο κοινό της μόδας το καλοκαίρι -και περιμένουμε με ανυπομονησία.