ΜΟΔΑ

Οι άντρες μας ντύνονται σαν Ιταλοί

Είναι γνωστό πως οι Ιταλοί ξέρουν από μόδα και ξέρουν πολύ καλά να ντύνονται. Για όποιον δεν έχει πάει στην Ιταλία να πούμε πως οι περισσότεροι άντρες που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι σαν να βγήκαν από κάποια επίδειξή μόδας.

Το εντυπωσιακό λοιπόν με τους άντρες μας είναι πώς όλο ένας και περισσότεροι αρχίζουν να προσέχουν την εμφάνιση τους. Λίγο το Internet, λίγο οι φίλοι, λίγο κάποιο ταξίδι, πολύ κάποια γυναίκα είναι η αφορμές για να αρχίσουν οι άντρες να εντυπωσιάζουν  με τα σύνολα τους και να είναι αντάξιοι των Ιταλών.

Βέβαια το να βρεις ωραία ρούχα και να τα σετάρεις σωστά είναι όντως ένα κομμάτι δύσκολο, γιαυτό ακριβώς κάναμε αυτό το θέμα για να σας βοηθήσουμε να δείτε τα τέλεια ρούχα του Portobello και να πάτε απλά να αγοράσετε το σύνολο που σας αρέσει και ταιριάζει στο στιλ και την περίσταση.

​Σακάκι με chino παντελόνι: Ξέφυγε λίγο από το κλασσικό κοστούμι και βάλε λίγο χρώμα στο παντελόνι , ξέρω ξέρω δε το έχεις συνηθίσει αλλά είναι τόσο ωραίο και εντυπωσιακό που αν το φορέσεις θα μοιάζεις σαν αυτόν στη φωτογραφία.

 

Για τους τολμηρούς ένα σταυρωτό σακάκι θα κάνει τη διαφορά

 

Ξέχνα τη βόλτα σου για ποτό η καφέ με  t-tsirt, μπορείς να φορέσεις το μπλουζάκι με το γιακά και να δώσεις άλλο αέρα ενώ θα είσαι περιποιημένος και στιλάτος.

 

 

Κορίτσια θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον καλό σας; δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πουκάμισο και οι επιλογές είναι πάρα πολλές.