TRENDS

Οδηγός αγοράς: Τα σκουλαρίκια που φοράνε όλες οι fashionistas είναι το boost που χρειάζονται οι εμφανίσεις σου

ImaxTree

Νιώθεις καμιά φορά, ότι το στιλ σου έχει «βαλτώσει»; Είναι περίοδοι που διανύουμε κατά καιρούς που ό,τι κι αν φορέσουμε φαντάζει κάπως βαρετό. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό στο στιλ μας. Μπορεί να φταίει η διάθεσή μας -και ως γνωστό η διάθεσή μας αντικατοπτρίζεται πάντα στις εμφανίσεις μας-, μπορεί να μην μας εμπνέουν τα ρούχα της ντουλάπας μας ή πολύ απλά να είναι ανάδρομος ο Ερμής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια ματιά στο Instagram και την street style μόδα, είναι πάντα μια καλή λύση.

Βλέποντας γυναίκες που ακόμη και αν το στιλ τους διαφέρει αρκετά από το δικό σου, θα σε κάνει να δεις τις εμφανίσεις σου με άλλο μάτι. Περνώντας πρόσφατα, απ’ αυτή την διάθεση, και κοιτώντας street style εμφανίσεις από τα Fashion Weeks του προηγούμενου μήνα, συνειδητοποίησα κάτι. Αρκεί καμιά φορά, ένα αξεσουάρ για να μας κάνει ν’ αντιμετωπίσουμε το στιλ μας, διαφορετικά. Ακόμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι αρκετό για να δώσει boost στα looks μας.

Αυτό φαίνεται να κάνουν αρκετές fashionistas. Κοιτώντας, λοιπόν, πολλές καλοντυμένες γυναίκες, είδα ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ κοσμήματος που χρησιμοποιούν στις εμφανίσεις τους, που τις απογειώνει αμέσως: οι κρίκοι.

Ένα ζευγάρι κρίκοι, από τους πιο κλασικούς, μέχρι και το πιο ιδιαίτερο σχέδιο θα προσφέρει αδιαμφισβήτητο στιλ στις εμφανίσεις σου. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσένα, αυτά τα σκουλαρίκια-κρίκους που θα σε βγάλουν από τον ενδυματολογικό «βούρκο» που έχεις βυθιστεί και που θα σε αναδείξουν στην πιο κουλ fashionista.

 

Σκουλαρίκια κρίκοι με πέτρες, MANGO

 

Ριγέ κρίκοι, Marks & Spencer

 

Σκουλαρίκια κρίκοι σε χρυσό, Alexander McQueen

 

Kρίκοι σε ταρταρούγα, ASOS Design

 

Ασημένοι κρίκοι, H&M

 

Mεταλλικοί κρίκοι με πομ πομ, Kenneth Jay Lane

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree