SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 6 παντελόνια έως 46 ευρώ που θα τα φοράς μέχρι να έρθει το καλοκαίρι

Αυτός ο χειμώνας είχε τα παντελόνια σε περίοπτη θέση. Φυσικά και κάθε σεζόν έχουν δυναμική παρουσία, αλλά αυτή η σεζόν είχε μία πρόταση ακόμα και για 'σένα που με το ζόρι φοράς κάτι άλλο εκτός από τζιν. Οι γραμμές, τα υφάσματα αλλά και τα prints τα ανέδειξαν σε ένα κομμάτι κλειδί που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Από εδώ και πέρα όμως καλό είναι να κάνεις πιο προσεκτικές επιλογές όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα παντελόνι. Ωραίο το κοτλέ και το βελούδο, αλλά θα το φορέσεις για λίγο ακόμα. Αν θες να επενδύσεις σε κάτι καινούριο, φρόντισε να είναι ιδανικό για να το φοράς μέχρι να ‘ρθει το καλοκαίρι και φυσικά να είναι ευέλικτο στους συνδυασμούς για όλη την ημέρα.

Αυτά τα παντελόνια που θα δεις παρακάτω, έχουν όλα αυτή τη χρησιμότητα και κανένα τους δεν κοστίζει παραπάνω από 46 ευρώ.

Παντελόνι paper bag, Pink Woman – 9.99€

Μία ασφαλής επιλογή που αν την έχεις στην ντουλάπα σου, θα καταλάβεις πόσες φορές θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ταιριάζει με τα sneakers αλλά και με τις γόβες σου και συνδυάζεται με ένα φούτερ ή ακόμα και με το σακάκι σου.

 Snake print trousers, Zara – 15.99€

Είναι το print που θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του φέτος και δεν μπορείς παρά να υποκύψεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Στη μορφή ενός παντελονιού είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή, αφού μπορείς να το φοράς από το γραφείο, μέχρι το βραδινό σου ποτό.

Coloured mom fit trousers, Pull & Bear – 22.99€

Το χρώμα στα jeans θα γίνει μία αγαπημένη σου συνήθεια που σαφώς θα ευχαριστηθείς στην καθημερινότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φανείς πιο δημιουργική στους συνδυασμούς και να το χρησιμοποιήσεις για ένα stylish colorful outfit. 

Flared trousers, Mango – 25.99€

Μία κλασική επιλογή που θα φορέσεις αρκετά στο γραφείο, στις εξορμήσεις σου, στα σουαρέ με τις φίλες σου αλλά και κάθε φορά που θα χρειάζεσαι ένα basic-chic κομμάτι.

Corduroy Button Trousers, Topshop – 34,00€

Είναι το κοτλέ ένα χειμερινό ύφασμα; Είναι σαφώς, αλλά υπάρχει και σε μία πιο ελαφριά εκδοχή που μπορεί να φορεθεί έως και την άνοιξη. Επομένως, μην το πολυσκέφτεσαι και δώσε του μία ακόμα ευκαιρία.

Cargo jogger with tipped cuff, Asos – 45.99€

Τα cargo pants και τα joggers είναι κατηγορίες που έχουν φέτος κάνει δυναμικό comeback. Αν τις βρεις να συνδυάζονται σε ένα παντελόνι, τότε ξέρεις ότι πρέπει σίγουρα να κάνεις μία δοκιμή για να μπορείς να δημιουργείς τα πιο cool-urban looks.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends