SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 5 λευκά μποτάκια για κάθε στιλ και περίσταση

Μετά τις λευκές μπότες –που ακόμα συνιστώ να φοράς με όσα περισσότερα outfits μπορείς, τα μποτάκια είναι το αμέσως επόμενο ζευγάρι παπούτσια που θα χαρείς τόσο αυτή τη σεζόν που διανύουμε όσο κι αυτήν που έρχεται. Δεν ξέρω πόσο εύκολο σου είναι να τα εντάξεις στο προσωπικό σου street style ή αν το έχεις κάνει ήδη, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το χρώμα τους και μόνο χαρίζει μία classy πινελιά σε κάθε look.

Γι’ αυτό, αν έχεις αντισταθεί μέχρι τώρα και δεν έχεις στη συλλογή σου ένα λευκό ζευγάρι παπούτσια, τότε κάν’ το με ένα ζευγάρι από τα παρακάτω λευκά μποτάκια. Σίγουρα θα βρεις ένα που να ταιριάζει στο στιλ σου και κυρίως θα μπορείς εύκολα να το συνδυάζεις με τα ρούχα που έχει στην ντουλάπα σου. Δημιούργησε μονόχρωμα looks, πρόσθεσέ τα στα neutral outfits, φώτισε τα colorblocking σου και ισορρόπησε τα καρό και τα animal print κομμάτια σου.

Λευκά μποτάκια με αγκράφα, Kalogirou

Αν θες να κρατήσεις ένα minimal-chic στιλ στα outfits σου, τότε ένα τέτοιο ζευγάρι λευκά μποτάκια θα αντικαταστήσουν επάξια τα μαύρα που έχεις ήδη φορέσει αρκετά.

Λευκά χαμηλά μποτάκια, Tsakiris Mallas

Δε θα μετανιώσεις ποτέ με μία τέτοια αγορά. Ένα λευκό ζευγάρι booties που φοριέται άνετα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό σου ποτό, ενώ ταιριάζει εύκολα τόσο με παντελόνι όσο και με φούστες ή φορέματα.

Quitend Booties, Nine West

Η πιο stylish εκδοχή του λευκού στα παπούτσια, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια που ακόμα καλά κρατεί ως στοιχείο στα trends. Δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα φοράς παντού και πάντα, αλλά όταν το κάνεις, σίγουρα δε θα περνά απαρατήρητο.

Λευκά ankle booties, Nak

Το μαύρο ως λεπτομέρεια αναβαθμίζει άμεσα αυτά τα λευκά μποτάκια και σου χαρίζει ένα στιλιστικό πλεονέκτημα για κάθε συνδυασμό, κυρίως ασπρόμαυρο αλλά όχι μόνο.

  Μποτάκια Thiensville, Gianna Kazakou

Μία κομψή επιλογή για ‘σένα που θες να παραμείνεις στα κλασικά, χωρίς όμως να είσαι outdated. Αυτά τα μποτάκια με το λεπτό τακούνι θα κάνουν πιο θηλυκή την εμφάνισή σου, ενώ ταυτόχρονα θα είσαι in-fashion.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars