SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 5 faux γούνες από ελληνικά brands που θα σε ενθουσιάσουν

Η λίστα με τα πανωφόρια που συμπεριλαμβάνονται στα φετινά trends είναι τεράστια. Πολλά διαφορετικά είδη, από περασμένες δεκαετίες με ποικίλες στιλιστικές επιρροές είναι πλέον στη διάθεσή σου. Μέσα στα μακριά παλτό, τις ανανεωμένες καμπαρντίνες, τα εντυπωσιακά vinyl και τα ζεστά shearling coats, τη θέση τους έχουν και τα faux fur πανωφόρια. Σίγουρα δεν πρόκειται για τις γούνες που ίσως έχεις πάρει το μάτι σου στην ντουλάπα της κοκέτας θείας σου, αλλά για πιο ευκολοφόρετες εκδοχές. Κοντά ή πιο μακριά, στη μορφή ενός κλασσικού παλτό ή ενός πιο σύγχρονου jacket, τα faux fur πανωφόρια θα γίνουν πολύ εύκολα το statement κομμάτι της ντουλάπα σου για τη σεζόν.

Στα ελληνικά brands σίγουρα θα βρεις το ιδανικό faux fur πανωφόρι που θα ταιριάξει στο προσωπικό σου στιλ και στο καθημερινά σου street looks. Δεν είναι ανάγκη να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα σε εγκλωβίσει όσον αφορά στους συνδυασμούς. Καλό είναι, αφού έχεις την επιλογή, να επενδύσεις σε ένα εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό faux γούνινο παλτό ή μπουφάν, έτσι ώστε να μπορείς να το φοράς καθημερινά. 

Long Eco fur coat, Nadia Rapti

Ένα από τα πιο κλασικά faux γούνινα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις στις βραδινές σου εξόδους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρο και στα outfits της καθημερινότητας.

Multicolored faux fur, Lovin’ Cloz

Εντυπωσιακή εκδοχή μιας faux γούνας που μπορείς πολύ εύκολα να την συνδυάσεις με πιο casual looks, λόγω των αποχρώσεών της.

Pompeo faux fur coat, Nidodileda

Στην πιο vintage εκδοχή της, αυτό το faux γούνινο παλτό είναι ιδανικό για εσένα που θες πάντα κάτι διαφορετικό.

Lea faux fur jacket, Mallory

Η διχρωμία αυτού του faux fur jacket, το καθιστά άμεσα ένα πολύ εύκολο κομμάτι για να φοράς όλες τις ώρες. Εξάλλου, το street style δεν έχει σχεδόν κανένα περιορισμό, επομένως είναι στο χέρι σου να το εντάξεις σε κάθε σου outfit.

Beige faux fur jacket, Made of Grace

Ένα faux fur jacket σε πιο street εκδοχή που πιθανότατα θα γίνει το αγαπημένο σου πανωφόρι για την καθημερινότητα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mallorythelabel