SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 4 βελούδινα σακάκια που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Είναι πολύ πιθανό να το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Αν όμως σου έχει ξεφύγει, τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ένα βελούδινο σακάκι, το οποίο ακόμα μπορείς να το φοράς και μάλιστα όχι μόνο σε επίσημες περιστάσεις. Πρέπει να το έχεις απενοχοποιήσει αυτό το ύφασμα, το οποίο όσο πιο πολυτελές δείχνει, τόσο εύκολο είναι πλέον να το εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ.

Στο πλαίσιο της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου λοιπόν, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, να επενδύσεις σε ένα velvet blazer, το οποίο θα ευχαριστηθείς αυτή τη σεζόν αλλά θα  μείνει και σαν ένα classic κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Εδώ θα δεις 4 διαφορετικά blazers σε χρώματα που δείχνουν άψογα σε αυτό το ύφασμα, ενώ δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου στους συνδυασμούς.

Μαύρο βελούδινο blazer, Zara Από 69.95€ – 49.99€

Πώς μπορείς να πεις όχι σε ένα μαύρο βελούδινο σακάκι, το οποίο πολύ εύκολα θα φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου αλλά και με το βραδινό, μαύρο σου φόρεμα.

Κυπαρισσί βελούδο blazer, Mango Από 49,99€ – 39,99€

Μια σκούρα απόχρωση του πράσινου θα ανανεώσει το κλασικό σου στιλ. Είναι ιδανικό για να σένα που θες να εντάξεις το βελούδο στο cool στιλιστικό σου προφίλ.

Μπορντό velvet blazer, J’aime les garcons Από 150€ – 105€

Το μπορντό είναι ένα αριστοκρατικό χρώμα που πολύ εύκολα προσαρμόζεται σε διάφορα στιλ. Είναι τόσο έντονο όσο χρειάζεται για να μη δείχνει υπερβολικό και θα απογειώσει κάθε σου outfit.

 

Petrol βελούδινο σακάκι, Massimo Dutti Από 129€ – 59.95€

Το βελούδινο, πετρόλ σακάκι είναι σίγουρα μία πιο ιδιαίτερη επιλογή για όσες θέλουν να πετύχουν ένα πιο sophisticated αποτέλεσμα στα outfits που θα το προσθέσουν.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide