ΜΟΔΑ

Love is in the air: 8 items για να γιορτάσεις το Pride

Πολλοί αναρωτιούνται, γιατί πρέπει ένας γκέι άνδρας ή μια γυναίκα ή ακόμη και ένας στρέιτ άνθρωπος να γιορτάζει το Pride. Μιας και η LGBTQI κοινότητα ήταν, αυτό που λέμε, ''under the radar'' για πολλά χρόνια, σε μια εποχή σαν τη σημερινή που η διαφορετικότητα είναι πιο ευπρόσδεκτη, το να γιορτάζουμε την γκέι κοινότητα είναι μια ένδειξη αποδοχής.

Διάβασε ακόμη: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας: η αρχή έγινε στο Stonewall Inn

Γιορτάζοντας το pride σημαίνει ότι γιορτάζουμε και κάτι πέραν από το να βρίσκεσαι σε μια ομοφυλοφιλική σχέση. Γιορτάζουμε πως υπερνικάμε τους φόβους μας, το γεγονός ότι αγαπάμε τον εαυτό μας και ότι είναι ΟΚ να επαναπροσδιορίζουμε τη ταυτότητά μας, με όποιο τρόπο επιθυμούμε εμείς. Pride σημαίνει να είσαι θαραλλέος/α αρκετά ώστε να εκφράζεις τον εαυτό σου, είτε μέσα από τη σεξουαλικότητά σου, είτε μέσα από το στιλ σου.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη στιγμή απ’ αυτή από το ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου fashion items στα χρώματα της σημαίας του Pride και να το γιορτάσεις ακόμα και μέσα από τις εμφανίσεις σου.

Δες ακόμη: Η Η&Μ γιορτάζει την αγάπη και δημιουργεί μια συλλογή ρούχων για όλους, χωρίς εξαιρέσεις

Με αφορμή, λοιπόν, το σημερινό Athens Pride Festival στην Αθήνα και γενικά τον μήνα αυτό που είναι αφιερωμένος στο Pride, σου βρήκαμε 8 stylish ρούχα και αξεσουάρ που γιορτάζουν την LGBTQI κοινότητα.

Σημείωση: τα έσοδα από πολλά από τα παρακάτω items θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που στηρίζουν την γκέι κοινότητα.

 

 

 

Αθλητικά παπούτσια με πολύχρωμη σόλα, adidas Originals

 

 

 

Kορμάκι με πολύχρωμη κάπα, H&M

 

 

 

T-shirt με τύπωμα, GAP

 

 

 

Δερμάτινο πορτοφόλι, Burberry

 

 

 

Bralette με τύπωμα, Calvin Klein

 

 

 

Tσαντάκι μέσης, DKNY

 

 

 

Unisex t-shirt με τύπωμα, ASOS Design

 

 

Παπούτσια με τη σημαία του Pride, Reebok