SHOPPING

Black Friday: Ένας χρήσιμος οδηγός αγοράς για να κάνεις τις σωστές επιλογές on line

Σε πολλές διάσημες πρωτεύουσες αυτή η μέρα ξεκίνησε με ουρές χιλιομέτρων έξω από εμπορικά καταστήματα. Στην Ελλάδα πάλι, μπορεί να μη γίνεται κατασκήνωση έξω από μαγαζιά από την προηγουμένη, αλλά όλοι περιμένουν πώς και πώς την Black Friday για να γεμίσουν κενά, να πάρουν κάτι περιττό σε καλύτερη τιμή ή απλά να ικανοποιήσουν την καταναλωτική τους μανία με μικρότερες απώλειες.

Επειδή η βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να μην είναι αυτό που θες γι’ αυτή τη μέρα και προτιμάς να κάτσεις στο διάλειμμα από τη δουλειά και να κάνεις τα ψώνια σου online, εδώ θα δεις μερικές από τις δικές μου προτάσεις για να κάνεις μία καλή αρχή και να μη γίνει το μισάωρο που θα ασχοληθείς χαοτικό.

Camel παλτό, attrattivo – 119,90€

Πάντα μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό παλτό, ειδικά όταν η τιμή το κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Το camel έχει φέτος την τιμητική του, επομένως αν δεν το έχεις στη συλλογή σου, ίσως να το προσθέσεις τώρα.

Μποτάκια, Michael Michael Kors -182€

Ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα μποτάκια που θα ταιριάξουν με τα πάντα θα μείνει για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σου.

Sleeveless tartan dress, Benetton – 55,96€

Είναι ένα από τα hot trends της σεζόν. Ο λόγος για το καρό που έχει παντού θέση και θα κάνει πιο stylish το καθημερινό σου στιλ.

Straight jeans, Diesel – 120.00€

Πάντα υπάρχει ανάγκη για ένα τζιν παντελόνι, το οποίο δε συνδέεται με τις τάσεις. Αντίθετα θα το φοράς για πολλά χρόνια και δε θα είναι λίγες οι φορές που θα θυμηθείς εκείνη την καλή ώρα που το αγόρασες.

Πολύχρωμο faux γούνινο παλτό, BSB – 119,90€

Χριστούγεννα έρχονται και -μάλλον- χειμώνας βαρύς. Επομένως ένα εντυπωσιακό faux γούνινο πανωφόρι μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί.

Over-the-knee μπότες EXE, Tsakiris Mallas – 29.00€

Μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα σου προτείνω κι αυτές τις μπότες, οι οποίες θα ταιριάξουν σχεδόν με κάθε επιλογή που θα κάνεις στις επίσημες εμφανίσεις σου κι έχουν τέλεια τιμή.

Iris jumper, Karavan – 36€

Ένα μάλλινο πουλόβερ είναι και θα είναι από τα basics της ντουλάπας σου. Αν το βρεις σε καλή τιμή, όπως το παραπάνω, τότε δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Cross body τσάντα, Folli Follie – 66.50€

Μία passpartout τσάντα για όλες τις ώρες στο πιο εύκολο χρώμα για συνδυασμούς θα γίνει το key item στο φετινό σου street style.

Sequins jumpsuit, Mango – 55.99€

Μία προετοιμασία για τις μέρες των γιορτών δε βλάπτει. Αυτή η μέρα είναι ευκαιρία κι αυτό το jumpsuit επίσης.

Μάλλινο μπουκλέ παλτό, Bershka – 27.99€

Αυτό το παλτό, αν δεν το έχεις ήδη αναζητήσει θα το κάνεις σίγουρα τις επόμενες μέρες. Μήπως λοιπόν, να με εμπιστευτείς και να το εντάξεις από τώρα στη συλλογή σου;

Double-breasted cotton blouse, Massimo Dutti – 39.95€

Ένα κομμάτι που είναι φέτος στην πρώτη γραμμή των τάσεων αλλά θα μείνει στα classics της γκαρνταρόμπας σου.

Beauty stuff

Φυσικά και είναι ευκαιρία να ανανεώσεις ή και να προετοιμάσεις για τις γιορτές το νεσεσέρ σου. Οι προτάσεις της Βιβής θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide