ΓΑΜΟΣ

10 πέδιλα για γάμο σε νησί που θα φοράς ξανά και ξανά

Τo feed σου στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από πανέμορφα νυφικά, γάμους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και Pinterest-ικές γαμήλιες δεξιώσεις. Είμαστε σίγουρες, λοιπόν, ότι και το δικό σου πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιο γάμο σε νησί αυτό το διάστημα.Και όσο κι αν αυτές οι περιστάσεις είναι στιγμές αστείρευτης χαράς για τους ανθρώπους που παντρεύονται, για εσένα καμιά φορά μπορεί να μοιάζει με αγγαρεία. Η σκέψη του τι πρέπει να φορέσεις σε ένα γάμο, μπορεί να σε στοιχειώνει τα βράδια από τη στιγμή που θα πρέπει να βρεις πάνω από ένα σύνολο για να φορέσεις σε κάθε δεξίωση. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν ξεκινήσεις αντίστροφα.

Εμείς πιστεύουμε ότι καμιά φορά, το μυστικό είναι να ξεκινάς από τα παπούτσια. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να έχεις υπόψιν σου και ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια είναι καμιά φορά το «κλειδί» που θα σου ανοίξει τις πόρτες για ακόμη περισσότερες επιλογές, αναφορικά με τις looks αυτά. Το να βρεις πρώτα τα κατάλληλα παπούτσια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πιο εύκολα το τέλειο outfit.

Διάβασε ακόμη: Καλεσμένη σε γάμο: Τα 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στην εμφάνισή σου

Για να κάνουμε, λοιπόν, τη ζωή σου πιο εύκολη απ’ αυτή τη διαδικασία που μπορεί να σου πάρει χρόνο, βρήκαμε για εσένα τα πιο όμορφα, «επίσημα» πέδιλα που είναι τρομερά στιλάτα, ενδιαφέροντα στο σχέδιο και το χρώμα τους, αλλά και άνετα αρκετά ώστε να μπορείς να φορέσεις στα σοκάκια των πανέμορφων ελληνικών νησιών.

 

 

Δερμάτινα mules με PVC, STAUD

 

 

 

Clog πέδιλα, Ancient Greek Sandals

 

 

 

Σανδάλια με δερμάτινα λουριά, MANGO

 

 

Δερμάτινα mules με cut-outs, Ζeus + Δione

 

 

Πέδιλα με εφέ σατέν, H&M

 

 

Mules με διάφανο υλικό με τύπωμα, Karl Lagerfeld

 

 

Πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο, Marks & Spencer

 

 

 

Πέδιλα με φαρδύ τακούνι, ZARA

 

 

Πέδιλα με statement τακούνι, Mairiboo for Envie Shoes

 

 

Μules με φλοράλ τύπωμα, Dolce & Gabbana

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/rayethelabel/