COLOR TRENDS

Αυτά είναι τα hot χρώματα για τις μπότες της σεζόν

Οι μπότες αυτό τον χειμώνα έχουν κατακλύσει ένα μεγάλο μέρος των shoe trends κι όχι άδικα. Έχουν σαφώς αναβαθμιστεί σε ύφος, σχέδια και χρώματα, ενώ οι over-the-knee εκδοχές τους είναι πιο ευκολοφόρετες από ποτέ. Κι ενώ μέχρι τώρα όταν έψαχνες να αγοράσεις ένα ζευγάρι μπότες, μάλλον στρεφόσουν σε χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι ή το καφέ – δικαίως λόγω ευκολίας στους συνδυασμούς- φέτος ήρθε η στιγμή που μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να τολμήσεις ένα έντονο χρώμα.

Σαφώς, το λευκό είναι το χρώμα στα παπούτσια που θα φορεθεί αρκετά, αλλά δεν είναι το μόνο. Πέραν των γήινων αποχρώσεων και των animal prints, χρώματα όπως το πορτοκαλί, το μοβ, το κεραμιδί, το πράσινο και φυσικά το πάντα extravagant αλλά κλασικό κόκκινο είναι στην πρώτη γραμμή της διαθέσιμης παλέτας.

Δεν έχεις λοιπόν, παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και να το τολμήσεις σε μία μπότα, στο στιλ που θες και που νομίζεις ότι θα απογειώσει τις street εμφανίσεις σου. Παρακάτω είναι όλα στη διάθεσή σου για την απαραίτητη έμπνευση. Να δεις ότι πριν ακόμα τις αποκτήσεις θα τις φαντάζεσαι με τα outfits της καθημερινότητας.

Φυσικά το κόκκινο είναι πάντα μία safe επιλογή που σε κάθε outfit θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οι παστέλ αποχρώσεις στις μπότες είναι ένας τρόπος να δώσεις χρώμα, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό. Επιπλέον, συνδυάζονται πολύ εύκολα ακόμα και με έντονα χρώματα.

Το κεραμιδί είναι ένα πολύ ζεστό χρώμα που δείχνει άψογο στα παπούτσια σου, πόσο μάλλον σε ένα ζευγάρι καστόρινες μπότες.

Φυσικά και μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη στο μοβ, ειδικά φέτος που όλες οι τάσεις είναι έτοιμες να το στηρίξουν.

Αγαπημένο μουσταρδί. Μία από τις πιο ζεστές και σκούρες αποχρώσεις του κίτρινου που αναμφίβολα δεν θα μετανιώσεις καθόλου, αν την επιλέξεις.

Το μπλε είναι επίσης ένα χρώμα που τραβάει το βλέμμα και έχει την ικανότητα να ταιριάζει με ένα σωρό αποχρώσεις.

Μη διστάσεις να πεις «ναι» σε μία metallic απόχρωση, η οποία θα δώσει χρώμα στο outfit αλλά με έναν πιο classy τρόπο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/slipintostyle