ΜΟΔΑ

MI-RŌ Loves SUGARFREE: Σε ένα δείπνο “ντυμένο” στα ροζ έγινε η παρουσίαση της πιο fashion συλλογής μόδας

Οι πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες μόδας προκύπτουν έτσι ξαφνικά κι εμείς έχουμε έναν ακόμα λόγο να χαιρόμαστε. Η συνεργασία των MI-RŌ με την SUGRAFREE μπαίνει πολύ ψηλά στη λίστα με τους λόγους.

Ακόμη περισσότερο ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε τις δημιουργίες της συλλογής, ενώ οι φωτογραφίες και τα Stories στο Instagram από την παρουσίαση της κολεξιόν μας έκανε να μην κρατιόμαστε μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας τα πολυπόθητα κομμάτια. Με ένα θεαματικό private dinner, λοιπόν, πoυ εξελίχθηκε στο πιο fun πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιoρτάστηκε η κυκλοφορία της συλλογής MI-RŌ Loves SUGARFREE.

Η Sugarfree και το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, υποδέχθηκαν τις επώνυμες φίλες τους, δημοσιογράφους μόδας και fashion influencers στον privé χώρο του Riviera Coast στη Βούλα που για την παρουσίαση ήταν διακοσμημένος στα ροζ. Το αποτέλεσμα; Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό.

Το ροζ σκηνικό

 

Μιας και η συλλογή περιλαμβάνει μαγιό και stylish ρούχα θαλάσσης, το Riviera Coast ήταν το καλύτερο μέρος για το event. H καλοκαιρινή διάθεση των καλεσμένων έφτασε στο peek του με την πανέμορφη θέα της θάλασσας και τα δροσερά Gordon’s Pink cocktails.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς

 H Ήβη Αδάμου

Οι καλεσμένοι του event ήταν πολλοί: ανάμεσά τους η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, η Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ήβη Αδάμου, η Ελένη Πετρουλάκη και η Σίσσυ Φειδά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καραβάτου

Όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη limited edition συλλογή (που περιλαμβάνει μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ παραλίας), λίγες ώρες πριν βγει στα καταστήματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Δημήτρης Μαστρόκαλος, η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου και ο Γιάννης Ράπτης

Η συλλογή

Το concept της συλλογής MI-RŌ loves SUGARFREE είναι η φρεσκάδα, οι ζωηρές αποχρώσεις και οι τολμηροί συνδυασμοί που ενισχύονται με λαμπερές λεπτομέρειες και exotic μοτίβα δημιουργώντας δυναμικές θηλυκές σιλουέτες, αναδεικνύοντας τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στο έπακρο.

Πού θα βρεις τη συλλογή

Η συλλογή διατίθεται τις 27 Μαΐου στο www.sugarfreeshops.com, στο www.aesthet.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Sugarfree: Σταδίου, Σκουφά, Ερµού, Γλυφάδα, Κηφισιά, The Mall Athens, αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος, Τσιµισκή Θεσσαλονίκη, αεροδρόµιο Θεσσαλονίκης, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ρόδος, Μύκονος, Ύδρα, και στα δύο καταστήµατα του brand στην Κύπρο.