COLOR TRENDS

Αυτό είναι το πιο minimal color trend που θα απογειώσει το στιλ σου

Αν είσαι φανατική του minimal στιλ, τότε σίγουρα το χρώμα δεν είναι από τα δυνατά σημεία της ντουλάπας σου. Το μαύρο, το λευκό και γενικότερα όλες οι ουδέτερες αποχρώσεις κυριαρχούν στο στιλ σου και φυσικά το color-blocking μοιάζει στα μάτια σου με μία στιλιστική υπερβολή που δεν σου περνά από το μυαλό να φοράς. Ωστόσο, το color trend που αναμφίβολα θα κλέψει την καρδιά σου είναι το black & white κι όχι γενικότερα σε ένα outfit, αλλά σε ένα και μόνο item.

Έτσι λοιπόν, το minimal στιλ σου θα αποκτήσει μία δυναμική που θα σε ανανεώσει και θα κάνει πιο ενδιαφέροντες τους συνδυασμούς σου. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο λευκά ή μόνο μαύρα items, αλλά ο συνδυασμός των χρωμάτων αυτών θα κάνει τη διαφορά. Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται αυτό, το αποτέλεσμα θα σε πείσει για το αντίθετο και οι φωτογραφίες παρακάτω θα αποτελέσουν την καλύτερη έμπνευσή σου.

Ένα ασπρόμαυρο πουλόβερ θα ανανεώσεις αμέσως το μαύρο σου παντελόνι. Συνδύασέ το με λευκά παπούτσια και μαύρη τσάντα για να φέρεις την ισορροπία, αφήνοντας το λευκό να δώσει όσο φως χρειάζεται στην εμφάνιση.

Προσπάθησε να συνδυάσεις δύο διαφορετικά ασπρόμαυρα κομμάτια σε ένα outfit, αρκεί να μην καλύπτουν και τα δύο μεγάλες επιφάνειες. Ακολούθησε το παράδειγμα του παραπάνω look και κάν’ το με ένα top και τα παπούτσια, μένοντας στην μονοχρωμία όσον αφορά στα υπόλοιπα items.

Υπάρχει και η επιλογή ενός item που από μόνο του θα δώσει ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μονόχρωμα αξεσουάρ, πάντα σε λευκό και μαύρο, θα αποτελέσει από μόνο του ένα statement κομμάτι που θα απογειώσει κάθε σου street εμφάνιση.

Μία από τις πιο stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις ως φανατική του minimal στιλ είναι να επιλέξεις το black & white σε ένα print, όπως το καρό. Έτσι θα έχεις ένα cool αποτέλεσμα, χωρίς όμως να ξεφύγεις από το προσωπικό σου στιλ.

My tip: Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίσεις να συνδυάσεις ένα αγαπημένο σου black & white ρούχο με άλλα μονόχρωμα (πάντα σε λευκό και μαύρο). Μπορείς επίσης, να συνδυάσεις δύο διαφορετικά ασπρόμαυρα prints μεταξύ τους, πάντα με την προϋπόθεση της ύπαρξης της μονοχρωμίας του λευκού και του μαύρου, όπως το πουά με το ριγέ ή το zebra print.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph