MICHELLE OBAMA

Πρέπει να δεις το πάνω μέρος του φορέματος της Michelle Obama

H Michelle και ο Barack Obama, δεν ξεχνούν ποτέ να απευθυνθούν στον κόσμο, τα Χριστούγεννα. Αυτήν την φορά, αναφέρθηκαν στο πρώτο γιορτινό video που γύρισαν και τα οκτώ χρόνια που υπηρέτησαν την Αμερική. Εκτός από τις αναμνήσεις, αυτό που πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή ήταν το αστραφτερό φόρεμα της Michelle.

Το custom Gucci σχέδιο περιλάμβανε βολάν λεπτομέρειες στον γιακά και floral ανάγλυφα λουλούδια και από τις δύο μεριές, διακοσμημένα με πολλή λάμψη. Η Michelle χτένισε τα μαλλιά της προς τα πίσω και συμπλήρωσε το look με μικρά διαμαντένια σκουλαρίκια, αφήνοντας τις λεπτομέρειες του φορέματος να λάμψουν. Το μόνο που μπορούσαμε να σκεφτούμε κατά την διάρκεια του video ήταν πόσο της ταιριάζουν οι χαρακτηριστικές δημιουργίες του Alessandro Michele.

Μπορεί η Michelle να μην είναι πια Πρώτη Κυρία σε λίγο καιρό, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε θα χρειαστεί να έχει μερικά αστραφτερά looks έτοιμα. Μια ματιά στο video παρακάτω και όλα τους θα είναι αναμφίβολα Gucci. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε.