MICHELLE OBAMA

Το στιλιστικό κόλπο της Michelle Obama

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ άφησε τη δική της ιστορία κι όχι άδικα. Μετά τον θαυμασμό του συζύγου της, είχε καταφέρει να έχει και όλου του υπόλοιπου κόσμου. Εκτός από όλα τα χαρίσματα που είχε και προσέφερε, η Michelle Obama έγινε γνωστή και για το πολύ συγκεκριμένο προσωπικό της στιλ.

Χωρίς να είναι συντηρητική και πάντα υποστηρικτική προς τους νέους σχεδιαστές, η Michelle Obama έδωσε την δική της εκδοχή για το dress code της Πρώτης Κυρίας και αναμφίβολα άφησε το σημάδι της. Με αδυναμία στα cocktail φορέματα και στα prints, η πρώην Πρώτη Κυρία είχε και πιθανότατα συνεχίζει να έχει ένα μικρό στιλιστικό trick που έκανε την κάθε της εμφάνιση να την κολακεύει ακόμα περισσότερο. Δεν πρόκειται για κανένα μυστικό που δεν ξέρεις.

 

Παρατηρώντας λίγο καλύτερα τις εμφανίσεις της Michelle Obama θα καταλάβεις ότι όλα της τα outfits έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Η ίδια επέλεγε πάντα φορέματα μεσάτα κυρίως σε ίσια ή Α γραμμή που τονίζουν τη μέση και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο καλλίγραμμα.

 

Με prints ή μονόχρωμα, τα φορέματά της είναι συνήθως μεσάτα κι φτάνουν στο ύψος του γόνατου.

Ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της που χρειαζόταν να φορέσει gowns, είχαν μια ζώνη, μία κορδέλα που έδενε σφιχτά στη μέση.

Στην περίπτωση που επιλέγει παντελόνι, σχεδόν πάντα φροντίζει να έχει τονισμένη τη μέση με μία ζώνη, η οποία δίνει επιπλέον στιλ στο outfit.

Την επόμενη φορά που θα θες να αγοράσεις φόρεμα, έχε στο νου σου το μικρό κόλπο της Michelle Obama. Μάλλον θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.