BARACK OBAMA

Η Michelle Obama λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων

Photo by Rob Grabowski/Invision/AP

Ομολογουμένως, η Michelle Obama υπήρξε μία από τις πιο influential Πρώτες Κυρίες των Η.Π.Α. Η επιρροή της ήταν σαφώς μία τονωτική ένεση για τη δουλειά και τη δημοτικότητα του συζύγου της, Barack Obama, ενώ η ίδια απέδειξε πολλάκις την καλή σχέση που έχει με τη μόδα και όχι μόνο επιφανειακά. Τώρα, που πλέον δεν φέρει τον τίτλο και τις υποχρεώσεις της Πρώτης Κυρίας, η Michelle Obama δεν ξεχνά ό,τι την απασχολούσε τότε και συνεχίζει να εμπνέει τόσο με το βιβλίο της "Becoming", το οποίο αυτές τις μέρες παρουσιάζει σε περιοδεία, όσο και μία καινούργια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που μόλις λάνσαρε.

Πρόκειται για μια σειρά που συνεχίζει κατά κάποιον τρόπο αυτό που η ίδια πρεσβεύει. Για αρχή, δες τα t-shirts της, τα οποία έχουν τα motivation logos που είναι γνωστά από την ίδια, άλλα με το εξώφυλλο του βιβλίου της, κούπες και η ημερολόγια με τον τίτλο του βιβλίου της και άλλα quotes.

 

Προφανώς, αυτά είναι μόνο η αρχή και φυσικά θα τονώσουν την δυναμική του βιβλίου της. Εξάλλου, η Michelle Obama θα ήταν αδύνατον να πράξει διαφορετικά στην δική της επιχειρηματική κίνηση, αποδεικνύοντας ότι δεν πήρε τυχαία την δυναμική και την επιρροή που απολαμβάνει ακόμα από ένα παγκόσμιας εμβέλειας κοινό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο becomingmichelleobamashop.com

 

Κεντρική φωτογραφία: Rob Grabowski/Invision/AP