MET GALA

Τα βίντεο της Vogue για το Met Gala είναι η τέχνη η ίδια

Charles Sykes/Invision/AP

Το θέμα της βραδιάς ήταν το εξής: ''Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination''. Τα τινά δύο. Παταγώδης αποτυχία, τιτανοτεράστια επιτυχία. Μέση οδός δε θα μπορούσε να υπάρξει στο φετινό Met Gala. Η 70η χρονιά του ήταν ίσως μία από τις καλύτερες, ως προς το ενδυματολογικό.

Μην κάνεις βήμα αν δε δεις τις εμφανίσεις στο συγκλονιστικό κόκκινο χαλί κι αν δεν περιεργαστείς λίγο πιο προσεκτικά τα beauty looks των διάσημων κυριών.

Και πώς θα γινόταν όλο αυτό που είδαν τα ματάκια μας να μην ολοκληρωθεί με clips για την Vogue που θα μείνουν στην ιστορία. Γράφεται τώρα, γράφεται.

Πρώτη και καλύτερη η Madonna που έχει γεννηθεί για να είναι ντυμένη έτσι ακριβώς. Τίποτα λιγότερο για ”Like A Prayer” είδωλο.

 

Η Ariana Grande με την Καπέλα Σιστίνα στο φόρεμά της δια χειρός Vera Wang το ζει στον υπέρτατο βαθμό και στροβιλίζεται.

 

H Kim Kardashian και οι αδερφές Jenner, αν και εκτός θέματος, ταίριαξαν απόλυτα με τα χρώματα στην αίθουσα του Metropolitan Museum of Art.

 

Μπορείς να κάνεις το σταυρό σου βλέποντας τις Αmber Valletta, Zoë Kravitz και Kate Moss στην αίθουσα με τους πίνακες Ευρωπαίων καλλιτεχνών.

 

Η αναγεννησιακή Lana Del Rey με μία εξαιρετική Gucci δημιουργία είναι απόλυτα ταιριαστή αισθητικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Σεραφείμ και Χερουβείμ. Η Katy Perry φορά τα φτερά της και περιφέρεται ανάμεσα στα αγάλματα υπό τους ήχους του Gangsta’s Paradise.

 

Πάτα το play κι άσε τη Rihanna να κάνει τη δουλειά της. Άφησέ την να κάνει ό,τι θέλει κι όπως νιώθει. Ο John Galliano ας περάσει να πάρει το βραβείο του, εδώ θα είμαστε.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP